free download 78 travel guides written by experts

Indrazneste sa-ti imaginezi universul la concertul Epica

Mai sunt câteva zile până la primul concert Epica de la București, unde peste 700 de fani vor veni să își vadă în concert live trupa preferată. Marți, 29 martie 2011, începând cu ora 19:00 în Silver Church, va începe concertul dedicat promovării albumului “Design Your Universe”, care readuce Epica în România după 3 ani de la prima reprezentație. Îndrăznește și tu să trăiești o seară plină de atitudine prezentată de Carlsberg, berea care te răsplătește cu acest mult așteptat concert. 

Pentru fanii trupei Epica, organizatorii şi susţinătorii evenimentului au pregătit mai multe surprize pentru a marca ziua în topul concertelor din România. Astfel, înaintea concertului va avea loc o sesiune Meet & Greet Epica powered by Carlsberg în Derby Pub de la ora 16:30 pentru primii patruzeci de amatori înscriși pe contul facebook al Carlsberg sau pe epica@artmania.ro. Evenimentul va începe la ora 19:00 cu un Opening Act Nexus, iar concertul Epica va fi urmat de un after party incendiar in aceeași locație. În plus, până pe 29 martie, berea Carlsberg, oferă drept premiu la concursurile desfășurate pe contul ei de Facebook 20 de bilete la concert pentru primii 10 fani care vor raspunde provocării lansate.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, este important ca participanţii să cunoască restricţiile de acces: este interzis accesul cu aparate de fotografiat și filmat, exceptând camerele compacte folosite fără blitz și fără modul înregistrare video, dar și alimente, băuturi sau alte obiecte nepotrivite pentru ținuta evenimentului. Ultimele 50 de bilete sunt disponibile în rețeaua distribuitorilor Eventim, în magazinele Diverta și online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro și myticket.ro.

Acesta este un eveniment ARTmania, powered by Carlsberg

Parteneri media: City FM, România Liberă, Academia Cațavencu, 24FUN, Metalhead, iConcert.ro, 9AM, Yuppy, Port.ro, Muzică Bună, Radio Lynx, Metalfan, Cartea de Nisip, Elevate.

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *