free download 78 travel guides written by experts

Indragitul personaj Gigi Becali vine la X Factor

Cum se va descurca în faţa juraţilor, telespectatorii vor vedea duminică, într-o ediţie incendiară a supershowului “În puii mei”!

Duminica aceasta, de la 20:20, supercomedia revine la Antena 1, cu momente inedite, sketch-uri savuroase şi multe alte surprize. Într-o nouă ediţie de senzaţie “În puii mei”, telespectatorii îl vor vedea pe Gigi Becali la X Factor, într-un moment artistic memorabil, Connect-R şi Alex Velea vor experimenta viaţa la ţară, generalul Surdu va merge pe front, iar surprizele nu se opresc aici! Tot în această ediţie, Mihai Bendeac va nimeri în braţele focoasei asistente tv, Daniela Crudu! Cum au ajuns cei doi să trăiască momente de pasiune extremă şi ce alte surprize a mai pregătit carismaticul Mihai Bendeac, telespectatorii vor vedea duminică, de la 20:20, la “În puii mei”!

Mihai Bendeac îşi surprinde încă o dată publicul! Într-o ediţie incendiară a supershowului “În puii mei”, telespectorii se vor reîntâlni cu personajele lor preferate, aflate în situaţii care mai de care mai amuzante. După ce a trăit senzaţii tari sărind eroic din avion, de această dată, îndrăgitul Gigi Becali vrea să-şi impresioneze fanii cu talentul său muzical. Duminică, Becali va demonstra lumii că are potenţial de a deveni un superstar, participând la showul X Factor! Tot în această ediţie a emisiunii “În puii mei”, telespectatorii se vor putea bucura şi de un îndrăgit sketch vintage, “Telefonista”, dar şi de muzică, mai exact de ritmurile hitului “Dan Spataru n-a murit”. Pentru momentul musical, Mihai Bendeac îl va avea ca invitat în platoul emisiunii pe Boier Bibescu. Nici personajele Elena Ceauşescu, interpretată de Monica Davidescu şi Nicolae Ceauşescu, interpretat de Mihai Bendeac nu vor lipsi din această ediţie, soţii Ceauşescu mergând într-o vizită de lucru.

Duminică, la “În puii mei”, telespectatorii vor fi martorii unui eveniment şocant. La doar câteva zile de la căsătoria cu Alina Plugaru, Bendeac îşi va încălca cu nonşalanţă îndatoririle de soţ şi va călca strâmb, nimerind din patul conjugal, în patul unei focoase brunete. Actorul va fi surprins în pat cu păcătoasa asistentă tv, Daniela Crudu. Cum a fost posibil acest lucru şi mai ales, cum îşi va explica Mihai Bendeac infidelitatea, telespectatorii Antena 1 vor descoperi duminică, 30 octombrie, de la 20:20, într-o nouă porţie de comedie “În puii mei”.

Bucuresti, 28.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *