free download 78 travel guides written by experts

Indicii anatomice (crime scene 15)

Oana Stoica Mujea
Editura Tritonic

Este directorul Editurii Tritonic, Bogdan Hrib, un criminal? Sau lui i se insceneaza ceva – caz in care apare firesc intrebarea: cine doreste sa ii stirbeasca reputatia?

Iata o intrebare pe care daca o citesti nu se poate sa nu fii curios. Pentru noi Oana Stoica Mujea a fost o frumoasa surpriza in zona romanului politist. Un personaj central in genul eroului din "Colectionarul de oase" – de aceasta data insa o femeie – si multe, foarte multe, persoane cunoscute, reale devenite eroi de poveste.

Cat este realitate si cat fictiune descoperiti citind romanul. Noi va asiguram ca veti avea in mana o carte de care nu va veti putea desparti usor nici macar daca sunteti in concediu sau foarte prinsi la birou. O poveste atipica, o constructie epica foarte buna si, in aprecierea lui George Arion, "o Doamna a romanului politist romanesc" – "daca va mai scrie in acest gen, si la fel de bine".

Prefer sa nu va spun mai multe despre povestea din cadrul Indicii anatomice (volum care are si o coperta reusita) – ci sa va invit sa descoperiti care sunt aceste indicii, unde conduc si care este finalul (surprizator va asigur).

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *