free download 78 travel guides written by experts

Indesit confirma reinnoirea parteneriatului cu Arsenal Football Club in baza valorilor comune

Indesit, brandul lider al pieţei europene de electrocasnice independente, anunță reînnoirea contractului pentru încă 3 ani cu Arsenal Football Club, continuând astfel implicarea în acţiunile sportului rege iniţiată în 2011.

La 3 ani de la debutul ca Partener Oficial, Indesit confirmă că implicarea sa în fotbal s-a dovedit o cale eficientă de a-şi consolida vizibilitatea şi a-şi promova valorile în piaţă. Competitivitatea şi puterea sunt valorile comune împărtăşite de Indesit şi Arsenal Football Club, care fac din acest parteneriat mixul perfect prin care brandul de electrocasnice poate relaționa cu consumatorii şi fanii jocului de fotbal.

În plus, în sezonul 2014/2015, Indesit va fi şi partenerul principal al “Junior Gunners”, clubul oficial al tinerilor suporteri Arsenal, crescându-şi astfel vizibilitatea în diferite zone de interes prin programul “Junior Gunners”.

“Suntem extrem de mulţumiţi de această reînnoire a contractului cu Arsenal Football Club. Continuarea parteneriatului reprezintă o provocare pentru compania Indesit, care crede cu tărie că acţiunile de sponsorizare creează un mediu propice pentru a obține interacţiune cu brandul, nu doar o simplă cale de a stimula creşterea vizibilităţii acestuia”, declară Neil Tunstall, Director Executiv de Marketing al Indesit.

Vinai Venkatesham, Director Executiv Comercial al Arsenal Football Club, a adăugat: “Suntem încântaţi că Indesit continuă asocierea cu Arsenal Football Club pentru încă trei ani. Noi muncim foarte mult pentru a dezvolta relaţii de lungă durată cu toţi partenerii noştri şi suntem foarte mândri că suntem o parte importantă a planurilor strategice pe termen lung ale brandului Indesit. Această extindere a contractului ne va permite să creştem şi să consolidăm relaţiile dintre părţi şi mai mult şi, de asemenea, să continuăm dezvoltarea de noi idei care să stimuleze interacţiunea cu cei care au o pasiune pentru fotbal.”

Lunga istorie plină de succese a lui Arsenal, stilul atractiv de joc, preocuparea pentru excelenţă, inovaţie şi succes pe teren şi în afara lui reflectă misiunea Indesit. Aceasta este de a crea soluţii practice şi fiabile care să simplifice viaţa de zi cu zi, care pot fi identificate prin inovaţie şi aplicabilitate. Astfel, parteneriatul cu Arsenal oferă brandului Indesit oportunitatea de a comunica atributele inovative ale gamei sale de produse către publicul său ţintă.

Acordul de sponsorizare cu clubul Arsenal îi permite brandului Indesit să se bucure de o serie de beneficii, cum ar fi vizibilitatea într-o varietate de canale ale clubului, acces la meciurile fiecărei etape, primire VIP, precum şi acces exclusiv în la antrenamentele primei echipe.

Bucuresti, 23.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *