free download 78 travel guides written by experts

InCrys si-a crescut cu 45% business-ul de outsourcing de software in 2010

Compania românească a avut cu 30% mai mulţi angajaţi anul trecut faţă de 2009

InCrys, compania românească de consultanţă şi servicii IT complete, anunţă creşterea cifrei de afaceri pe 2010 cu 45% faţă de anul 2009. Compania, specializată în servicii de outsourcing de software şi soluţii complete de hardware şi networking, a realizat o cifră de afaceri de peste 6,16 milioane de euro, comparativ cu 4,23 milioane de euro în anul precedent. 

Conform unui studiu realizat de CEEOA (Central and Eastern European Outsourcing Association – Asociaţia Central şi Est Europeană de Outsourcing) şi publicat în decembrie 2010, creşterea volumului de servicii de outsourcing IT oferite de România a fost de 44% în perioada 2009-2010. InCrys s-a încadrat în această tendinţă şi a reuşit să obţină o creştere a cifrei de afaceri peste media pieţei locale de profil.

Compania explică această evoluţie prin creşterea numărului de proiecte noi, de valoare mare, îmbunătăţirea productivităţii şi creşterea numărului de angajaţi. InCrys şi-a mărit echipa cu 32 de specialişti IT în 2010 – o creştere a numărului de angajaţi de 30% comparativ cu 2009. Alţi 8 dezvoltatori de software au fost recrutaţi de la începutul acestui an. Compania are acum aproximativ 160 de angajaţi certificaţi pe produse IBM, Oracle – Sun Microsystems, Red Hat, Microsoft.

„Angajările vor continua şi în 2011, într-un ritm cel puţin la fel de susţinut ca şi în 2010. Dorim să diversificăm profilul şi aptitudinile membrilor echipei noastre, pentru a răspunde cerinţelor globale ale pieţei. În acest moment recrutăm specialişti în Oracle, Java şi în mod special BI (Business Intelligence). Pentru că unele dintre tehnologiile BI sunt relativ noi pe piaţa românească, asigurăm programe de training”, declară Gheorghe Paşc, General Manager InCrys.

InCrys, care a fost înfiinţată în iulie 2000 cu capital integral românesc, activează pe piaţa de software atât în regim de furnizor independent de servicii, cât şi în regim de outsourcing. Compania s-a clasat recent pe locul 18 în topul Central Europe Technology FAST 50 realizat de compania de consultanţă Deloitte, datorită creşterii de 635% a cifrei de afaceri în perioada 2005-2009. Principalele pieţe vizate de InCrys sunt SUA, Canada şi Europa de Vest, iar majoritatea clienţilor provin din industriile de banking, retail, producţie şi transporturi.

Bucuresti, 07.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *