metalshow

InCrys recruteaza 10 tineri la targul de cariera pentru studentii IT-isti

Compania pregăteşte un program de internship pentru vara lui 2011

InCrys, compania românească de consultanţă şi servicii IT complete, anunţă parteneriatul cu BEST Bucharest (Board of European Students of Technology). Compania va participa la 360˚ Career Event, târgul de joburi dedicat studenţilor din Universitatea Politehnică Bucureşti.

Evenimentul se va desfăşura între 7 şi 11 martie şi se adresează studenţilor şi tinerilor absolvenţi. Aceştia au posibilitatea de a participa la diferite traininguri, case study-uri, seminarii şi conferinţe pe teme de carieră şi de a se întâlni direct cu angajatorii.

InCrys va susţine evenimentul prin participarea la Employer’s Lounge – o serie de întâlniri directe între reprezentanţii companiei şi studenţi, în cadrul cărora se vor discuta perspective de carieră şi oportunităţi concrete de angajare. Studenţii interesaţi au avut posibilitatea de a aplica direct pe site-ul dedicat evenimentului. În urma selecţiei efectuate de companie, cei mai talentaţi dintre ei vor fi invitaţi la discuţii individuale care vor avea loc la Orange Concept Store, pe Calea Victoriei nr. 41, pe 11 martie, începând cu ora 10.

„Obiectivul nostru pentru acest eveniment este să recrutăm 10 tineri, cu cunoştinţe bune de Java (Eclipse JEE, Eclipse RCP), PL/SQL , C/C++. Studenţii vorbitori de franceză sau germană vor avea prioritate. Ei vor avea posibilitatea să lucreze pentru clienţi externi şi să se implice în proiecte globale”, declară Gheorghe Paşc, General Manager InCrys.

Compania pregăteşte şi un program de internship pentru această vară, în cadrul căruia 12 studenţi talentaţi vor putea să lucreze pe proiecte concrete şi să concureze pentru un job.

InCrys şi-a mărit echipa cu 32 de specialişti IT în 2010 – o creştere a numărului de angajaţi de 30% comparativ cu 2009. Compania are acum aproximativ 160 de angajaţi cu certificări pe produse IBM, Oracle – Sun Microsystems, Red Hat, Microsoft.

InCrys a raportat o creştere a cifrei de afaceri pe 2010 cu 45% faţă de anul 2009. Compania, specializată în servicii de outsourcing de software şi soluţii complete de hardware şi networking, a realizat o cifră de afaceri de peste 6,16 milioane de euro, comparativ cu 4,23 milioane de euro în anul precedent.

Bucuresti, 07.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *