free download 78 travel guides written by experts

InCrys continua trend-ul ascendent cu o crestere de 64% in cifra de afaceri pe 2011

InCrys, companie romaneasca de servicii integrate IT, anunta cresterea cifrei de afaceri pe 2011 cu 64%, pana la 10,13 milioane de euro, comparativ cu 6,16 milioane de euro in anul precedent.

Aceasta evolutie este rezultatul cresterii numarului de proiecte noi, de valoare mare, dezvoltarii continue si eficientizarii metodologiilor aplicate cat si cresterii numarului de angajati.

In decursul anului 2011, InCrys si-a marit echipa cu 53 de specialisti IT, reprezentand o crestere a numarului de angajati de 39,8% comparativ cu 2010.

"Angajarile vor continua si in 2012, intr-un ritm cel putin la fel de sustinut ca si in 2011. Dorim sa diversificam profilul si aptitudinile membrilor echipei noastre, pentru a raspunde cat mai bine evolutiei globale a pietei. In acest moment recrutam specialisti in Java si Cloud Computing", declara Gheorghe Pasc, general manager InCrys.

Mai mult, pentru a completa gama de servicii oferite, incepind din 2012, Incrys a devenit unicul Authorized Education Provider al QAI Global Institute in Romania aducand astfel, noi servicii de Training & Certificari IT pe piata romaneasca.

Cursurile si certificarile oferite se adreseaza atat profesionistilor IT care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile, cat si companiilor care vor sa-si pregateasca si sa-si certifice angajatii in cele mai noi tehnologii IT (Agile, ITIL etc).

www.incrys.ro

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *