free download 78 travel guides written by experts

Incredibil! Cheloo, la un pas sa izbucneasca… in lacrimi

Imposibilul pare să se întâmple la X Factor! I-a taxat pe concurenţi cu fel de fel de replici acide, i-a trimis acasă fără menajamente şi le-a spus adevărul brut în faţă, fără a schiţa niciun semn de emoţie. Nimeni şi nimic nu părea să ajungă vreodată să-l sensibilizeze pe Cheloo, aparent cel mai dur dintre juraţii X Factor. Duminica aceasta, în Judges Home Visit, Cheloo lasă garda jos! Doi concurenţi au reuşit să-l emoţioneze aproape până la lacrimi.

În audiţii, Dan Bittman a luat pe toată lumea prin surprindere când nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Ioan Man, concurentul nevăzător aflat acum la un pas de a intra în etapa galelor live, a fost cel care l-a impresionat atât de puternic pe juratul X Factor, nu numai cu vocea sa, ci şi cu forţa cu care reuşteşte să se bucure de viaţă. Până acum, singurul dintre juraţi care nu şi-a arătat emoţiile a fost Cheloo, însă Cheloo este foarte imprevizibil. Nimeni nu se aştepta să-l vadă acum atât de emoţionat, iar unul dintre concurenţii care a făcut imposibilul să se întâmple a fost din nou Ioan Man, de această dată alături de Natalia. Dacă în etapa audiţiilor poliţista Natalia a vrut să-l pună pe Cheloo la pământ la propriu, de această dată a reuşit. Metoda a fost însă una inedită şi nu a avut nicio legătură cu vocea.

“Cred că am să vă pun sticlă pisată în pantofi pentru că voi doi cumva îmi arătaţi că sunteţi buni. O bucată din mine încearcă să omoare întotdeauna partea bună. Consider că nu este necesară decât în foarte puţine momente din viaţă”, le-a spus Cheloo.

Duminica aceasta, Cheloo îi va confrunta pe cei doi cu un test incredibil, o încercare la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Felul în care au reacţionat concurenţii este însă uimitor. Nu rataţi duminică, de la 20.30, o ediţie incendiară X Factor!

Competiţia devine din ce în ce mai dură la X Factor şi începând cu etapa Judges Home Visit, lupta se va da nu numai pe scenă, între concurenţi, ci şi la masa juraţilor. Fiecare dintre ei îşi doreşte ca următorul câştigător al supershowului să fie în grupul pe care îl mentorează, iar orgoliile şi dorinţa lor de succes îşi vor spune cât de curând cuvântul. Cheloo, Delia şi Dan Bittman au aflat care este categoria pe care o vor îndruma, rolul lor de evaluator fiind completat de cel de mentor. Astfel, Cheloo va prelua categoria concurenţilor de peste 25 de ani, Dan Bittman, categoria celor sub 25 de ani, iar Delia va îndruma categoria grupuri.

Duminica aceasta, selecţia continuă pentru concurenţii X Factor. Au fost mii, au rămas doar 196, apoi 26. O singură etapă, Judges Home Visit, îi mai desparte pe semifinalişti de marea scenă X Factor a galelor live. Duminica aceasta, de la 20.30, juraţii iau decizii radicale. X Factor îşi va desemna finaliştii.

Bucuresti, 02.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *