free download 78 travel guides written by experts

Incredere in securitatea germana: lansarea oficiala, la IMWorld 2014

Noua generație de securitate G Data închide breșele de securitate. Mai multã securitate pe Internet prin protecție împotriva programelor exploit și keylogger.

Noua generație de soluții antivirus G Data ridicã, încã odatã, standardele de securitate IT. Grație noilor module de protecție anti-exploit și anti-keylogger integrate, utilizatorii de Internet sunt acum protejați și mai mult împotriva programelor malware și a atacurilor din mediul online. 90% din succesul infecțiilor malware sunt bazate pe breșele de securitate ale programelor (sursa: Palo Alto). Acestea pot fi exploatate în mod activ de cãtre atacatori prin folosirea așa-numitelor programe exploit. Noul modul G Data Anti-Exploit protejeazã computerele în mod sistematic și fiabil împotriva acestui risc. Protecția anti-keylogger oferã o securitate suplimentarã pe perioada desfãșurãrii tranzacțiilor de online banking sau cumpãrãturi online. Modulul de protecție proactivã în timp real Anti-Spyware previne interceptãrile datelor de acces tastate, fãrã sã influențeze performanțele computerelor. G Data a fãcut încã un pas înainte în securitatea datelor. Noul modul Cloud Backup inclus în G Data Total Protection permite salvarea datelor direct pe servicii de stocare online, gen Dropbox. G Data Antivirus, G Data Internet Security și G Data Total Protection sunt disponibile și în Romania, atât în format electronic, cât și la cutie.

Nou: modul Anti-Exploit integrat

Pentru infractorii cibernetici, programele exploit sunt prima opțiune când își propun sã exploateze breșele de securitate. Conform informațiilor puse la dispoziție de Palo Alto, aceste "uși deschise" sunt responsabile de 90% din infectii. Noul modul Anti-Exploit din noua generație de produse G Data nu lasã nicio șansã infractorilor și spionilor.

Navigarea pe net devine mai sigurã cu noua protecție împotriva programelor keylogger

Utilizatorii sunt, de acum, mai siguri atunci când navigheazã, efectueazã tranzacții de banking online sau cumpãrãturi pe Internet. Noua protecție anti-keylogger previne spionarea intrãrilor de pe tastaturã și manipularea browserelor în timp real. În același timp, tehnologia funcționeazã independent de semnãturile de viruși și fãrã sã influențeze performanța sistemului – pentru o protecție mai bunã pe perioada nelimitatã de surfing.

Nou: backup în Cloud

Utilizatorii dispun de o mai mare flexibilitate a datelor. Noul modul inclus în G Data Total Protection permite atât backup local, pe computer sau pe un mediu extern de stocare, cât și direct, prin backup protejat prin parolã pe Dropbox sau alte servicii de stocare Cloud. Dacã se dorește, utilizatorii pot sã și cripteze datele în noul modul Cloud Backup.

Noua generație de produse G Data este disponibilã în România și va fi lansatã la Internet&Mobile World 2014

Protecție de bazã: G Data Antivirus

Cum ar trebui sã fie securitatea: G DATA Antivirus îți protejeazã eficient computerul și datele personale împotriva virușilor, pe perioada bankingului și cumpãrãturilor online.

Versiuni și prețuri:
G Data Antivirus pentru 1 PC: preț recomandat 22.02 €
G Data Antivirus pentru 3 PC-uri: preț recomandat 30.83 €

Protecție perfectã: G Data Internet Security

G DATA Internet Security îți protejeazã în mod eficient securitatea computerului și datelor personale. Oferã cea mai bunã protecție împotriva virușilor și troienilor și un firewall puternic, împotriva tuturor amenințãrilor de pe Internet – indiferent dacã vrei sã trimiți emailuri, sã folosești serviciile de online banking sau doar sã navighezi pe Internet.

Versiuni și prețuri:
G Data Internet Security pentru 1 PC: preț recomandat 26.42 €
G Data Internet Security pentru 3 PC-uri: preț recomandat 35.25 €

Securitate completã la pachet: G Data Total Protection
G DATA Total Protection te protejeazã fiabil împotriva virușilor, troienilor și hackerilor, include criptarea datelor personale și controlul dispozitivelor, oferind o protecție completã împotriva tuturor amenințãrilor.

Versiuni și prețuri:
G Data Total Protection pentru 1 PC: preț recomandat 35.25 €
G Data Total Protection pentru 3 PC-uri: preț recomandat 44.07 €

Caracteristici cheie incluse în noua generație G Data 2015
• Cea mai recentã tehnologie “Made in Germany”, G Data CloseGap, pentru o detecție totalã a virușilor
• Nou: Protecție anti-exploit – previne exploatarea breșelor de securitate
• Nou: Protecție anti-keylogger – în mod automat, independent de semnãturile de viruși, fãrã pierderi de performanțã
• Noul modul Cloud Backup inclus în G Data Total Protection pentru salvarea datelor în Dropbox și alte servicii de stocare – suplimentar la backup-ul local
• Salveazã resursele datoritã tehnologiilor fingerprinting și idle scan
• Protecție pentru navigarea pe Internet și protecție email
• Online banking securizat prin G Data BankGuard
• În G Data Internet Security: firewall silențios, protecție antispam și control parental
• În G Data Total Protection (în afara caracteristicilor incluse în G Data Internet Security): backup de date, criptare și tuning de sistem
• Update-uri la interval de o orã
• CD/DVD de urgențã pentru curãțarea sistemelor deja infectate

Upgrade gratuit pentru clienții G Data

Clienții G Data, ce dețin o licențã aflatã în perioada de valabilitate își pot face upgrade gratuit la noua generație de soluții.

Cerințe de sistem

Computere cu Windows 8.1/8/7/Vista (32/64 bit) cu minim 1 GB RAM sau Windows XP (cel puțin SP2, 32 bit), minim 512 MB RAM;
Toate soluțiile standalone vor avea preț special pe perioada târgului: 30% discount de la prețurile de listã. Pentru relații suplimentare, ne gãsiți în pavilionul Business Software, standul 36, din cadrul IMWorld.

Bucuresti, 06.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *