free download 78 travel guides written by experts

Inchirierile auto in Bucuresti, o solutie din ce in ce mai practica chiar si pentru localnici

Piata inchirierilor auto este in crestere, preconizandu-se ca in 2019 va avea, doar in Europa, o cifra de afaceri de 81 de miliarde de dolari la nivel global. Romania este prezenta pe aceasta piata si doar in capitala exista o multime de firme de rent a car. Conform celor de la kamoauto.ro, firmele de inchirieri auto Bucuresti au devenit din ce in ce mai atractive, nu doar pentru turisti sau pentru cei care ajung in oras pentru a face afaceri.

mustang unsplah

Photo by Lance Asper on Unsplash

Astfel, localnicii par a fi mai atrasi de ideea de rent a car Bucuresti, iar motivele sunt foarte variate:

  • o astfel de solutie se poate dovedi mai ieftina, pe termen lung, decat solutia achizitiei unei masini;
  • inchirierile auto pot contribui la imbunatatirea traficului din oras;
  • exista o flexibilitate pe care nicio alta solutie de transport nu o ofera.

De ce este mai ieftina inchirierea decat achizitia?

Aparent poate sa fie mult mai scump sa apelezi la o firma de inchirieri masini Bucuresti, in conditiile in care o masina proprie iti solicita doar banii pentru benzina, in timp ce inchirierea te costa zeci sau chiar sute de lei pe zi.

Ceea ce nu este luat in calcul insa, este faptul ca investitia intr-un automobil este una uriasa. Doar investitia initiala poate depasi 10 000 de euro, urmand sa se investeasca in asigurari, reparatii si taxe.

Pentru cei care stau in Bucuresti, cea mai buna si ieftina solutie este sa opteze pentru inchirierea unui automobil in momentul in care trebuie sa plece din oras si sa aleaga taxi sau mijloace de transport in comun in oras.In felul acesta, economia pe termen lung este uriasa.

Cum poate imbunatati traficul inchirierea auto?

Traficul poate sa fie imbunatatit in mod considerabil prin eliminarea unui numar mare de masini personale. Practic, daca se opteaza pentru inchirieri in detrimentul achizitiei, se pot elibera locuri de parcare si automat artere importante din oras.

De asemenea, cei care nu vor mai avea o masina proprie in parcare vor prefera sa circule prin oras cu mijloacele de transport in comun sau cu taxiul.

Care este flexibilitatea pe care o ofera serviciile de inchirieri?

Flexibilitatea este una mare si convingatoare. Practic, o masina inchiriata poate sa fie la indemana tot timpul in cazul in care se alege firma corecta si poate sa se muleze perfect pe nevoile utilizatorului. Astfel, cei care inchiriaza un automobil pot sa o faca in functie de cerintele pe care le au si nu sunt obligati sa circule tot timpul cu aceeasi masina: intr-o zi pot inchiria o masina de familie, in alta zi pot opta pentru o masina sport iar in alta pentru una speciala pentru transportul de marfuri.

Este adevarat ca este un drum lung pana in momentul in care bucurestenii vor fi convinsi sa renunte la masinile proprii in detrimentul inchirierilor, insa lucrurile incep sa se miste din ce in ce mai bine iar acest lucru se vede in cifra de afaceri a firmelor de inchirieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *