free download 78 travel guides written by experts

Inchidem Plastilina cu Mustaria de duminica

Special Set Karpov not Kasparov & Prietenii

Duminică, 5 octombrie, Plastilina dă petrecere de închidere cu must, vin fiert și un set special de la Karpov not Kasparov & Prietenii.

Începând cu luna octombrie, Plastilina intră în hibernarea de iarnă și împletește la focul sobei noi proiecte pentru vara următoare. Plastilina este un proiect gândit ca un pop-up pilot pe durata verii și a găzduit în grădină și indoor evenimente din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică.

Printre proiectele de vară desfășurate la Plastilina sunt: concert Ada Milea cu cântecele ei vechi, secțiunea de teatru a festivalului de teatru și jazz Grădinesco, platforma de sezon Pepenăria cu dj: Radu Bica, Andrei Țîrcă, Rock Dj, Bubu & Bogdan, Pantazică, expoziția internațională Danube Revisited – Inge Morath Project, AntrenArt cu Dan Perjovschi, concert jazz manouche Tcha Badjo, Caravana Filmelor NexT, Priecție Specială Filmul de Piatra.

Plastilina a funcționat ca un generator de încasări pentru proiectele Imbold și ca un catalizator de trafic și expunere pentru artiștii cu care colaborează.

Parteneri media: Sapte Seri, Modernism.ro, Feeder.ro, Vernisaje.com, Zeppelin, Metropotam.ro, Agerpres, All Hollow, Cooperativa Urbana, Mixtopia, Sub25, Tataia.net, Moodboards.ro, ArtWe, Orasul meu, Port.ro, Deco si Eco, Veiozaarte.ro, HipMag, Dizainar, The Re:art, Cinemagia.ro, Urban.ro

Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *