free download 78 travel guides written by experts

Inceput de an cu certificari si recertificari ISO pentru Sistec

Sistec, companie integratoare de soluţii IT, membră a Grupului RTC, a primit la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, două noi certificari ISO – 18001:2008 (Sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale – OHSAS) şi 27001:2006 (Sistem de management al securităţii informaţiei).

Aceste standarde aduc un plus considerabil în construirea şi menţinerea unei organizări valoroase, concentrate pe calitate. „Întreg managementul companiei Sistec este preocupat de nivelul de satisfacţie al partenerilor, de crearea unei culturi organizaţionale axate pe calitate, de îndeplinirea criteriilor de participare la licitaţii, de reducerea costurilor operaţionale şi de recunoaşterea la nivel european, astfel, certificarea pe aceste standarde a venit în mod natural odată cu nevoile de dezvoltare ale companiei.”, punctează Marius Căpraru, CEO Sistec.

Aceste certificări reprezintă dovada că sistemul şi politica interne Sistec îndeplinesc standarde de calitate internaţionale. „Domeniul de activitate în care activează Sistec a impus obţinerea de cerficări speciale, ca cea pentru managementul securităţii informaţiei, însă în acelaşi timp, o paletă cât mai largă de certificări pe diferite standarde de calitate asigură pentru Sistec garanţia că atât instruirea cât şi nivelul de profesionalism al angajaţilor sunt pe măsura investiţiilor.” , precizează Ana Maria Voicu, responsabil QA Sistec.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi proces de auditare, compania a obţinut şi recertificarea pentru alte două standarde obţinute în urma cu trei ani – ISO 9001:2008 (Sistem de management al calităţii) şi ISO 14001:2004 (Sistem de management de mediu).

Certificarile obtinute sunt recunoscute si international, de organismul de certificare United Kingdom Accreditation Service (UKAS) din Anglia.

Până în momentul de faţă, Sistec a investit mai mult de 30.000 euro în implementări, certificări şi recertificări de tip ISO, iar în viitorul apropiat îşi propune implementarea ISO 20000, reprezentand sistemul de management al calitatii serviciilor IT.

Bucuresti, 18.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *