free download 78 travel guides written by experts

Incepe un nou sezon „Vorbeste liber!”, cu Sorin Avram, la TVR 1

Din 31 august, Sorin Avram reia seria dezbaterilor pe subiecte majore ale momentului, transmise în direct, de luni până joi, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+. Primul invitat – Vasile Blaga.

Din 31 august, jurnalistul Sorin Avram revine la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii Vorbeşte liber!. Alături de invitaţi competenţi şi bine informaţi din toate domeniile, moderatorul va dezbate, aşa cum ne-a obişnuit, problemele de maxim interes ale momentului. Dialogurile echilibrate şi fără ocolişuri vor putea fi urmărite, şi în acest sezon, de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Vorbeşte liber! va fi, şi în noul sezon, un talk-show echilibrat şi dinamic. Cei mai importanţi oameni ai momentului vor veni la Vorbeşte liber! pentru a dezbate temele zilei. Şi când spun temele zilei nu mă refer doar la cele politice, fiindcă pe telespectatori nu-i interesează numai disputele Putere-Opoziţie sau ce parlamentar a mai fost invitat pe la DNA”, ne asigură Sorin Avram.

După şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL, Vasile Blaga vine, în ultima zi a acestei veri, la Vorbeşte liber!. Vine să spună ce au stabilit parlamentarii şi conducerea partidului în legătură cu strategia politică pentru sesiunea parlamentară de toamnă şi care sunt priorităţile legislative ale PNL. Despre aceste subiecte, dar şi despre Codul Fiscal şi propunerile de măriri de salarii vom afla mai multe în prima ediţie a noului sezon Vorbeşte liber!, de la invitatul lui Sorin Avram.

Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei, într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00 de noul sezon al emisiunii de autor Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru. Ambele programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 26.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *