Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Incepe Trofeul Black Sea Sailing 2013

Trofeul BLACK SEA SAILING 2013 debutează cu Regata “Poseidon”, etapă ce se va desfăşura în perioada 7-9 iunie 2013, în zona Marinei Eforie. Regata Poseidon este un eveniment competiţional organizat de Black Sea Sailing Assoctiation în colaborare cu Nautic Life, FAPT Sailing Club şi Marina Eforie.

Competiţia face parte din Calendarul Competiţional pe anul 2013 stabilit de către Federaţia Română de Yachting, alăturându-se altor evenimente de gen desfăşurate în Marea Neagră şi incluse în TROFEUL BLACK SEA SAILING 2013 compus din 3 etape:
– Regata "Poseidon" (07 – 09 iunie 2013),
– Regata "Beneteau Nautic Life" (19 – 21 iulie 2013) şi
– Regata "Callatis" (30 august – 01 septembrie 2013), care împreună cu alte 2 etape.

Regata "Regele Mihai" (21 – 23 iunie 2013) şi Regata "Ziua Marinei" (15 – 18 august 2013) formează Campionatul McCann Erickson.

"Ieşim pe mare pentru a ne explora în primul rând propriile limite şi apoi pentru a ne întrece cu ceilalţi. Ieşim pentru a promova un sport nobil, în care deja păşesc sute de români în fiecare an, elevi ai diverselor şcoli de yachting. Unii dintre ei ne vor fi chiar colegi de echipaj." spune Lucian Mîndruţă, skipperul velierului Echipei de Yachting Ţiriac Auto.

La start sunt aşteptate un număr de peste 20 de ambarcaţiuni cu vele, împărţite în două clase (A şi B), fiecare putând ajunge la un număr de 10 persoane/echipaj.

Startul Regatei Poseidon se va da în data de 8 iunie din Marina Mangalia cu sosire în aceeaşi zi în Marina Eforie, competitorii fiind însoţiţi pe tot parcursul de ambarcaţiunile organizatorilor şi de presă.

Seara de sâmbătă, 8 iunie, va fi un prilej de socializare a concurenţilor, dar şi de relaxare şi distracţie la Party Regatta, în incinta Marina Eforie.

Duminică, 9 iunie, se vor desfăşura probele inshore în zona Marinei Eforie, astfel încât concurenţii îşi vor completa punctajul necesar în departajarea finală. Se estimează că probele să se încheie în jurul orei 16.00, astfel încât juriul mixt (format şi din reprezentanţi de specialitate de peste hotare) să poată realiza clasamentul final.

Festivitatea de premiere este programată după amiaza, câştigătorii fiind anunţaţi şi premiaţi în prezenţa publicului aflat în Marina Eforie.

Bucuresti, 05.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *