free download 78 travel guides written by experts

Incepe scoala, deci incepe distractia in Bucuresti Mall

Toamna aceasta scoala va incepe grozav pentru parinti si copii la Bucuresti Mall, va incepe cu joaca. In luna septembrie, in cadrul campaniei Back to School, Bucuresti Mall isi propune sa reintroduca parintii si copiii in atmosfera scolii prin intermediul jocurilor si concursurilor interactive, create pentru dezvoltarea creativitatii, inteligentei si indemanarii.

Campania Back to School se adreseaza deopotriva parintilor si copiilor, de aceea s-au pregatit activitati pentru fiecare, insotite de surprize si premii. Timp de trei ore pe zi, in primele doua weekenduri ale lunii, intre 6 – 7 septembrie si 13 – 14 septembrie, in intervalul orar 11.00 – 14.00, toti parintii si copiii pot deveni premianti la joaca. Vor avea la dispozitie concursuri cu premii, un entertainer pe post de profesor si jocuri instructive.

In spatiul dedicat Back to School, vor avea loc intreceri pe tema inceperii scolii: ”Cine stie castiga“, ”Covorasul timpul“, ”Turnul din lemn“ si ”Simon Says/ Profesorul spune…“ . Premiile vor consta in surprize oferite de magazinele partenere: Diverta, Noriel, Imaginarium, Brands 4 Kids, Coccodrillo, Credit Europe Bank, editura Litera si Hollywood Multiplex.

Cei mici se pot juca de-a scoala cu un entertainer “deghizat” in profesor. Nu vor lipsi din program jocurile clasice, de pilda Telefonul fara fir si Statuile muzicale. Totodata, timp de trei ore, copiii pot participa la ateliere de creatie si la un proiect de grup, in cadrul caruia parintii vor afla ce ar dori sa invete la scoala in noul an. La Sports Kinect, cei mici vor putea sa joace cele mai interesante video games cu tema Fitness Kinect. La Design Cube, ii asteapta cuburi cu care se pot juca in asa fel incat sa reiasa numere si teme corelate cu inceputul scolii.

Programul complet pentru campania Back to school va fi disponibil pe site-ul Bucuresti Mall (www.bucurestimall.com.ro), precum si pe pagina de Facebook a centrului comercial – www.facebook.com/bucurestimall.

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *