free download 78 travel guides written by experts

Incepe Miresici Expo!

De maine, vineri 11 februarie, pana duminica, 13 februarie, va invitam la Miresici Expo, in incinta hotelului Intercontinental din Bucuresti!

Veti fi intampinati cu sampanie si piscoturi intr-un concept de wedding garden inedit, ce alcatuieste decorul de desfasurare pentru aceasta editie Miresici Expo. In spatiul cochet amenajat la etajul intai al hotelului Intercontinental va asteapta nenumarate modele de rochii de mireasa si vestimentatie, bijuterii, incaltaminte, accesorii, oferte foto-video, oferte de sonorizare si entertainment, oferte de locatii, restaurante si meniuri, aranjamente florale, precum si alte elemente esentiale de wedding.

Programul pregatit pentru public de-a lungul celor celor 3 zile ale Miresici Expo este foarte dinamic si interactiv, cuprinzand lectii gratuite de dans, demonstratii de hair styling si make-up, momente de muzica live interpretata de cvartetul Capriccio, parade de moda cu tinutele expozantilor si cu tinute create de unii dintre cei mai apreciati designeri romani (Lena Criveanu, Laura Olteanu si Cosmina Englizian), precum si o prezentare semnata Mihai Albu. In plus, vizitatorii pot castiga multe premii care ii vor ajuta sa-si pregateasca nunta mult visata!

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *