free download 78 travel guides written by experts

Începe Maratonul Cumpărăturilor în Centrele Comerciale Auchan din București

Timp de 28 de zile, clienții Centrelor Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady din București sunt invitați la un Maraton al Cumpărăturilor. Fiecare 10 lei cheltuiți în magazin îi vor aduce mai aproape de zeci de premii în valoare totală de peste 35.000 de lei.

Mersul la cumpărături se schimbă! El devine o bucurie cu ajutorul noii campanii derulate de Centrele Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady în perioada 13 august – 9 septembrie 2018. Astfel, pentru fiecare 10 lei cheltuiți în magazinele participante din centrele comerciale (exceptând hipermarchetul), cumpărătorii vor primi o bulină specială. Odată strânse 5 buline, aceștia intră în concurs pentru a câștiga unul dintre cele 76 de coșuri de cumpărături, în valoare de 466 lei fiecare. Taloanele vor fi depuse în urna aflată în centrele comerciale.

 Maratonul Cumpărăturilor Auchan Bucuresti

“Știm că urmează o perioadă agitată pentru clienții noștri, mai ales în contextul începerii noului an școlar. Așa că ne-am dorit să transformăm această cursă anuală într-o bucurie, într-un prilej de a veni în întâmpinarea nevoilor lor și a ne apropia ca și comunitate“, au declarat reprezentanții centrelor.

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Centrelor Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady aici:
https://www.facebook.com/Centrul.Comercial.Auchan.Titan/
https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

Centrele Comerciale Auchan Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady au drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi centre comerciale sociabile. Centrele comerciale sunt parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care fac parte. Centrele sunt locurile care îi aduc împreună pe oameni și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *