Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Începe “EmojiFilmul: Aventura Zâmbăreților”

Ce vedete dublează personajele-emoticoane

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în lumea emoticoanelor? A venit vremea să aflăm din animația “EmojiFilmul: Aventura zâmbăreților”! Producția Sony Pictures Animation se lansează în cinematografele din România vineri, 11 august 2017, în format 3D și exclusiv în versiunea dublată, după ce va rula în avanpremieră, în anumite orașe, începând de sâmbătă, 5 august a.c. Cel care-i dă voce personajului principal în limba română este solistul Liviu Teodorescu.

„EmojiFilmul: Aventura zâmbăreţilor” ne introduce în lumea secretă din telefoanele inteligente. Aplicaţia de mesagerie ascunde un întreg orășel, Textopolis, unde trăiesc și lucrează peste 300 de emoticoane. Toate au câte o expresie facială; doar Gene, un emoticon exuberant, își schimbă expresiile după pofta pixelilor. Atunci când Alex, posesorul telefonului, îi trimite plin de speranță un mesaj fetei pe care-o îndrăgește și se afișează un emoticon aiurea, suspectează că e de vină vreo avarie și este pe punctul de a șterge tot conținutul telefonului. Cum Gene și toți colegii lui consideră ca a fi diferit este un defect, vinovatul de serviciu decide să devină “normal”, ca celelalte emoji, și pornește cu prietenul Hi-5 şi cu cel mai tare spărgător de coduri, Jailbreak, într-o “app-ventură” de pomină prin aplicațiile telefonului, în speranța că vor găsi în timp util codul care să-l repare și că vor salva lumea emoticoanelor.

afis EmojiFilmul Aventura Zambaretilor

Cum astăzi telefonul este cel mai bun prieten pentru mulți copii, personajele-emoticoane din noua animație “EmojiFilmul: Aventura zâmbăreților” le vorbesc pe “limba” lor micilor dependenți de tehnologie, învățându-i să-și exprime sentimentele și să-și accepte cu entuziasm caracteristicile care-i diferențiază de ceilalți.

Producția a fost o experiență provocatoare, dar și super-distractivă, pentru realizatori și spectatori deopotrivă, fiind create de la zero peste 250 de emoticoane!

Animația va rula în cinematografele din România doar în versiunea dublată, distribuția de „voci” incluzându-i pe Liviu Teodorescu, Andrei Huțuleac, Ana Maria Udroiu, Andreea Bibiri, Mihaela Rădescu, Mihai Barangă, Nicolae Adetu, Valeria Stoian, Mihai Niculescu, Marcelo Cobzariu, Cristi Neacșu, Alexandru Mike Gheorghiu, Tudor Morgovan, Florian Ghimpu, Cristin Tomi, Viorel Păunescu, Andreea Mărgineanu ș.a. Dublajul în limba română a fost realizat de Ager Film.

Ce declară Liviu Teodorescu despre protagonistul Gene, căruia îi “împrumută” vocea: “Este un personaj cu care mă identific perfect. Și cred că oricine s-ar identifica pentru că, într-un fel sau altul, cu toții suntem diferiți. “EmojiFilmul” îi învață pe copii că a fi diferit e un lucru minunat și că diferențele ne fac unici, speciali, și pe ele trebuie să mizăm. Aparentele defecte sunt, de fapt, cele mai mari avantaje. Dublajul a fost, pentru mine, o experiență unică, aproape la fel de intensă ca jocul actoricesc în fața camerelor. Eu sunt super încântat de rezultatul muncii noastre și abia aștept să ajungă și la voi!”

Animația este regizată de Tony Leondis (cunoscut publicului pentru “Igor” și “Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch”), care semnează și scenariul, împreună cu Eric Siegel și Mike White. Producție Sony Pictures Animation, „EmojiFilmul: Aventura zâmbăreților” este distribuit în România de InterComFilm.

Din 11 august a.c., “EmojiFilmul: Aventura Zâmbăreților” ne rezervă 86 de minute de acțiune și umor pentru întreaga familie, în format 3D. Înaintea fiecărei proiecții a animației, cinefilii vor putea urmări și scurt-metrajul “Puppy” / “Cuțu”, un sneak peek, disponibil exclusiv la cinema, care anunţă următoarea aventură “Hotel Transylvania 3”, ce se va lansa în 2018.

English Title: The Emoji Movie

Language version: Romanian

WITH THE VOICE TALENTS OF:

ENGLISH CHARACTERS

LOCAL CHARACTERS

LOCAL ACTORS

Gene

Gene

Liviu Teodorescu

Hi-5

Bate Palma

Andrei Huțuleac

Jailbreak

Rebela

Ana Maria Udroiu

Smiler

Zâmbi

Andreea Bibiri

Mary Meh

Mary Mneah

Mihaela Rădescu

Mel Meh

Mel Mneah

Mihai Barangă

Alex

Alex

Nicolae Adetu

Addie

Addie

Valeria Stoian

Poop

Caca

Mihai Niculescu

Candy Crush

Candy Crush

Marcelo Cobzariu

Travis

Travis

Cristi Neacșu

Lead ram tech

Ram tec șef

Alexandru Mike Gheorghiu

Fist Bump

Bate Pumnul

Tudor Morgovan

Trojan horse

Cal troian

Florian Ghimpu

Gavel

Ciocan

Cristin Tomi

Devil

Drăcușor

Viorel Păunescu

Flamenca

Flamenca

Andreea Mărgineanu

Secondary

Secundar

Alexandra Chirțan

Secondary

Secundar

Ciprian Cojenel

Secondary

Secundar

Gabi Costin

Secondary

Secundar

Mioara Ifrim

Secondary

Secundar

Daniela Gavrilescu

Secondary

Secundar

Grațiela Ene

Secondary

Secundar

Andreea Gaica

Secondary

Secundar

Ionuț Grama

Secondary

Secundar

Ion Grosu

Secondary

Secundar

Răzvan Hîncu

Secondary

Secundar

Viorel Ionescu

Secondary

Secundar

Julia Maria Marcan

Secondary

Secundar

Dana Marineci

Secondary

Secundar

George Morcov

Secondary

Secundar

Delia Nartea

Secondary

Secundar

Monica Pricob

Secondary

Secundar

Raul Stănulescu

Secondary

Secundar

Gabriel Velicu

 

Regie dialog

Florian Ghimpu

Traducător

Monica Pricob

Studio de dublaj

AGER FILM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *