metalshow

Incepe cu raspunsul

Bob Seelert, Presedinte Saatchi & Saatchi
AMSTA Publishing

Sunt oameni din experienta carora putem invata. Bine, in viata sunt oameni care servesc doar pentru contraexemplu, pentru a vedea ce sa nu faci si cums a nu te comporti. De la Bob Seelert insa multi au de aflat o sumedenie de lucruri.

Incepe cu raspunsul e in fapt strategia pe care presedintele Saatchi & Saatchi a adoptat-o in afaceri (si nu numai). Cartea in sine este scrisa intr-un mod personal: Bob Seelert povesteste momente din viata integrate in capitole din care reies sfaturi si moduri de a actiona in anumite momente si prilejuri. Fiecare capitol se incheie cu Sfatul lui Bob.

Capitolele sunt scurte, informatia este concisa si nimic nu este pus intamplator in carte. Sfaturile si ideile sunt structurate in capitole care se subsumeaza mai multor sectiuni: Pregateste-te pentru o cariera in afaceri, Managementul carierei, Planificarea si alte strategii esentiale de business, Operatiunile specifice unui business: cum sa vezi dincolo de aparente, Finantele si economia sau dolarii si simtul, Lectii de leadership, Construirea unei culturi organizationale prin intermediul comunicarii, Stilul si spiritul personal.

"Aceasta este o carte referitoare la intelepciune. (…) Aceasta carte este o colectie de povestioare referitoare la intelepciunea pe care am dobandit-o in cei peste patruzeci de ani de cariera la nivel de business global." (p. 11)

Va invitam sa cititi aceasta lucrare si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *