free download 78 travel guides written by experts

Incepe cu ce nu-ti place

Brian Tracy
Curtea Veche Publishing
Review by Rudi

Inca o aparitie de exceptie la Editura Curtea veche, in cadrul colectiei carti cheie: Incepe cu ce nu-ti place de Brian Tracy.

Brian Tracy se numara printre cei mai de succes autori americani despre dezvoltarea potentialului uman si al eficientei personale A conferentiat in orasele importante din S.U.A., Canada, dar si in alte 45 de tari. Autor a 40 de carti, traduse in 35 de limbi si vandute in 52 de tari, a ajuns sa fie cunoscut si citit si in Romania.

Titlul original: EAT THAT FROG! (Mananca-ti broasca!) si subtitlul 21 Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less Time (21 de solutii pentru a pune capat amanarilor si a realiza mai mult intr-un timp mai scurt) sugereaza deja continutul cartii.

Toti vrem sa nu incepem cu ceea ce e mai greu sau nu ne place. Brian Tracy ne ajuta sa trecem peste acest inconvenient si sa reusim in tot ceea ce ne propunem. Cartea este practic structurata in 21 de capitole, titlul fiecarui capitol fiind de fapt un pas de urmat pe aceasta cale.

Secretul – atacarea intai a sarcinii grele sau neplacute – trebuie sa devina obicei. Acesta este sfatul dat de Tracy celor care il citesc.

De altfel, el spune: „Cheia succesului este actiunea. Principiile aprofundate in aceasta carte au ca efect imbunatatirea rapida si previzibila a performantei si rezultatelor. Cu cat le vei invata si le vei pune mai repede in aplicare, cu atat mai repede vei avansa in cariera – garantat.

Nu vor mai exista limite pentru ceea ce vei putea realiza, atunci cand vei invata acest principiu «Incepe cu ce nu-ti place!»“

Daca vreti sa va atingeti scopurile propuse si sa duceti o viata frumoasa si fericita, cititi aceasta carte. Considerati-o un ghid pentru modul de viata pe care v-ati propus sa-l urmati. Schimbati-va viata, citind: Incepe cu ce nu-ti place de Brian Tracy.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *