metalshow

Incepe cea de-a treia editie Actelier, singurul curs de tehnici de actorie aplicate in business

La finalul lunii noiembrie, Actelier dă startul celei de-a treia ediţii de sesiuni de actorie destinate mediului de afaceri.

Actelier este unicul studio din România care preia exerciții din pregătirea unui actor profesionist, pentru a facilita adaptarea mai rapidă la provocările comunicării din mediul business.

Workshop-ul a fost conceput ca un antrenament de 12 şedinţe, ce au la bază o selecţie de exerciţii inspirate din arta actorului, printre care se numără: accelerarea gândirii sub presiune, depăşirea zonei de confort din activităţile zilnice, dobândirea siguranţei de sine în funcţie de diferiţi parteneri de discuţie sau folosirea creativităţii într-un discurs. Organizatorii au pregătit o reducere de 20% pentru cei care se înscriu până pe 8 noiembrie. De asemenea, studenţii sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%. Termenul limită pentru înscrieri este 22 noiembrie.

”Fiind atât actor, cât şi antreprenor, unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le exersez zi de zi este modul în care anumite metode învăţate în meseria de actor pot favoriza oportunităţi importante. În ceea ce priveşte mediul de afaceri, sunt convins că actoria poate reuşi să construiască o comunicare puternică, mult mai coerentă şi mai creativă”, declară Eduard Haris, fondatorul Actelier.

Eduard Haris este licențiat în actorie la Facultatea de Teatru din cadrul U.N.A.T.C. şi are un masterat în producţia de film, în cadrul aceleiași universități. Împreună cu colegul său Eugen Matei Lumezianu, a pus bazele companiei de producţie audio-video 111 Film. A realizat o serie de scurtmetraje şi documentare și, dintr-o mare pasiune pentru teatru, a dat viaţă mai multe personaje pe scenele bucureştene, la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Metropolis sau Teatrul Podul.

Trainerii celor 12 şedinţe Actelier sunt Mihai Munteniţă şi Camelia Pintilie, ambii actori cu o experienţă valoroasă în actoria de film şi teatru. Mihai Munteniță a primit titlul de doctor în teatru în anul 2013, după absolvirea Școlii Doctorale a U.N.A.T.C. Ca actor colaborator al Teatrului Național I.L. Caragiale din 2008, a apărut în spectacole regizate de Alexandru Tocilescu, Radu Penciulescu, Alexandru Dabija și Alexader Morfov. În plus, a jucat în filme celebre precum „Hârtia va fi albastră” sau „Domestic”, iar din anul 2008 este consilier cultural al Casei de Cultură a Studenților.

Camelia Pintilie a obţinut licenţa la U.N.A.T.C., însă a absolvit un masterat în comunicare şi relaţii publice. Camelia este angajată a teatrului Tony Bulandra, a companiei de teatru româno-franceză Compagnie 28 şi membră a Trupei de Improvizație iELE. A jucat în coproducţia româno-franceză The Crypt şi în alte două lungmetraje care urmează să fie lansate. De asemenea, a jucat şi în mai multe seriale TV şi îşi împrumută vocea personajelor Disney Channel.

Lansate în 2014, cursurile Actelier au fost primite cu succes în mediul business din România, fiind urmate de profesionişti din domenii foarte diverse: avocatură, turism, IT, industria farmaceutică, banking şi asigurări, marketing, relaţii publice, HR sau administraţie publică. Cursanţii au fost atât angajaţi, cât şi angajatori, antreprenori sau tineri cu proiecte start-up, ce au dorit să îşi sporească şansele de succes.

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile Actelier, cei interesaţi sunt invitaţi să intre pe site-ul Actelier, pe pagina de Facebook Actelier sau pe conturile de Instagram şi Pinterest ale studioului.

Bucuresti, 21.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *