free download 78 travel guides written by experts

Incepe Anul Nou cu o baie proaspata si colorata

Un nou an merită perspectiva unor dimineți pline de energie și de prospețime. Roca propune o soluție elegantă, pentru pentru cei care-și doresc culoare în camera de baie – o combinație de lavoar cu mobilier Unik the Gap, alături de tăvița pentru duș Terran, ambele într-o nuanță aparte – Grape.

The Gap este o colecție de obiecte sanitare din ceramică și mobilier, ce poate oferi o soluție completă pentru spațiul de baie, cu design contemporan, potrivită cu dorințele oricărui compărător.

Unik the Gap este o soluție formată din lavoar cu dimensiuni mari, atașat unei piese de mobilier, având diverse lățimi, de la 60 la 80 cm. Acest produs integrat, ce incorporează un spațiu generos de depozitare, este disponibil în trei culori – bej, alb și grape (strugure). Piesele au margini delicate, pentru mai mult confort în utilizare. Sofisticată și stilată, această pată de culoare, în special în cazul nuanței grape, devine punctul de interes central al întregii băi. Unik the Gap include două sertare, cu închidere amortizată, pentru utilizare silențioasă, iar mânerele cromate adaugă o notă modernă.

Tăvița pentru duș Terran aduce încă un plus de prospețime băii. Realizate din Stonex®, un material puternic și durabil, tăvițele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni. Finisajul texturat face ca acestea să fie foarte rezistente la alunecare.


Bucuresti, 16.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *