free download 78 travel guides written by experts

Incepand de sambata aceasta „Te cunosc de undeva!” te premiaza

Vezi ce surpriză îţi pregăteşte supershowul!

Sâmbăta aceasta, de la 20.20, “Te cunosc de undeva!” revine cu transformări spectaculoase, muzică şi foarte multe surprize pentru telespectatori. Începând cu această ediţie, cei de acasă pot intra într-un superconcurs pe pagina oficială de Facebook a showului https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Mecanismul este simplu. Toţi telespectatorii care răspund corect la întrebările postate în timpul emisiunii pe pagina de Facebook a showului intră în tragerea la sorţi pentru cele 5 kit-uri complete “Te cunosc de undeva!”

Concursul se va desfăşura în fiecare zi de sâmbătă, pe durata difuzării “Te cunosc de undeva!” la Antena 1, iar câştigătorii vor fi anunţaţi imediat după finalul emisiunii, tot pe pagina de Facebook a emisiunii.

Urmăreşte emisiunea, postează în comentariu răspunsul corect la întrebările postate în concurs pe wall şi unul din zecile de kit-uri “Te cunosc de undeva!” (rucsac, tricou, cană, şapca şi agendă) poate fi al tău!

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 30.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *