free download 78 travel guides written by experts

Începând de luni, 4 noiembrie, de la ora 16:00, Mihaela Călin revine la pupitrul Observator 16

După patru luni de absenţă motivată, perioadă în care a adus pe lume un băieţel, pe Petru, căruia i-a dedicat toată grija şi atenţia, începând de luni, 4 noiembrie, Mihaela Călin revine la pupitrul Observator 16.

“Îmi este foarte dor de munca mea, de colegi, de desfăşurătoare şi de public! În aceste patru luni am simţit că oamenii mi-au fost mereu alături şi mi-au transmis gândurile lor bune, aşa că abia aştept să mă întorc iar la ştiri pentru ei!”, a declarat Mihaela Călin.

În perioada cât a lipsit de pe sticlă, Mihaela şi-a îndreptat toată atenţia către Petru: “În aceste aproape 4 luni de când s-a născut, noi doi am fost nedespărțiți. Mi-am dorit să fiu lângă el non-stop, să îl văd cum creşte, cum începe să înțeleagă lumea, să ne recunoască. Sunt fascinată de el!”, a povestit Mihaela Călin.

Mihaela Călin. Credit photo Adi Popa
Mihaela Călin. Credit photo Adi Popa

Tot către un bebeluş îşi va îndrepta atenţia şi actuala prezentatoare a Observatorului 16 de la Antena 1, Ionela Lucan. “După ediţia de astăzi a ştirilor şi după atâţia ani în mijlocul evenimentelor, iau o mica pauză de… bebeluş!  O să fiu mamă pentru prima dată în mai puţin de două luni şi abia aştept să experimentez şi acest sentiment, după mixul de trăiri de care am avut parte în tot acest timp, ca jurnalist.

Ionela Lucan
Ionela Lucan

A fost o onoare să întru în casele telespectatorilor în fiecare zi şi să le aduc cele mai importante ştiri ale zilei. Le mulţumesc tuturor pentru că m-au urmărit şi au fost alături de mine, mai ales în ultima jumătate de an! Promit să ne revedem curând, cu ştiri bune!”, a declarat Ionela Lucan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *