free download 78 travel guides written by experts

Incepand de duminica, 2 martie, “D-Paparazzi” incepe la ora 20:00

“D-Paparazzi” – o portie mai mare de mondenitati!

Duminica, 2 martie, emisiunea “D – Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu, revine cu o portie mai mare de mondenitati si mai multe surprize. Emisiunea isi schimba intervalul de difuzare, astfel ca incepand cu ora 20.00, timp de o ora, intram in lumea glamour a celebritatilor autohtone.

# Ozana Barabancea: “Imi plac parfumurile gurmande!”

In editia de duminica, 2 martie, Ozana Barabancea dezvaluie ca prefera parfumurile mai speciale, si ca atunci cand si le achizitioneaza tine cont si de numele acestora.

“Imi plac parfumurile gurmande! Imi place foarte mult vanilia combinata cu scortisoara, piper. (…) imi plac parfumurile care au titluri motivationale”, a spus Ozana Barabancea.

#Smiley: “ Pe maidan am scos-o prima oara!”

Cum nimeni nu uita emotiile primei intalniri, si vedetele au spus reporterilor emisiunii “D-Paparazzi” ca isi aduc aminte exact unde si-au dat prima intalnire si cum a decurs aceasta. Smiley, un burlac ravnit, a povestit ca prima intalnire a descurs destul de timid, cu pasi marunti, dar siguri.

“Pe maidan am scos-o prima oara! Eram in clasa a V a. A durat ceva pana la prima strangere de mana (…) sarutul a venit mai tarziu”, a spus Smiley.

Nu ratati duminica, 2 martie, o noua editie “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu de la ora 20:00, la Kanal D.

Bucuresti, 26.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *