free download 78 travel guides written by experts

Incep inscrierile pentru Modulele 1 si 2 ale Scolii IAA de Marketing si Comunicare

În perioada 29 octombrie – 23 noiembrie se pot face înscrieri pentru Modulele 1 și 2, adresate specialiștilor din marcomm.

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare este un program de pregătire profesională intensivă care îmbină abordarea teoretică cu practica și cu studiul individual, fiind cel mai amplu proiect din România în domeniul educației realizat de către o asociaţie profesională. Școala IAA reunește la catedră practicieni, iar în sălile de curs oameni activi în industrie, care pot aplica imediat cunoştintele şi metodele de lucru învăţate.

Modulul 1 se adresează persoanelor angajate în departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare sau în curs de absolvire a studiilor superioare, cu maxim 3 ani de experienţă în domeniu.

Modulul 1 crează cursanţilor o imagine aprofundată despre bazele marketingului şi ale comunicării. Aceștia au posibilitatea să solicite şi să interpreteze cercetări de piaţă de orice fel, învaţă să elaboreze şi să bugeteze planuri de marketing, să construiască planuri de comunicare, să evalueze strategii şi să îşi susţină public punctele de vedere.

Modulul 2 se adresează specialiştilor şi managerilor din industrie, cu studii superioare şi cu experienţă în domeniu de la 4 până la maxim 7 ani.

Modulul 2 va pune accentul pe aprofundarea unor cunoştinţe ce le va da cursanţilor posibilitatea de a gândi un plan strategic de marketing şi comunicare, de a selecta şi construi o echipă capabilă şi motivată, de a înţelege şi a coordona resursele implicate.

Detalii despre, disciplinele de studiu, calendar, profesori, precum si documentele necesare înscrierii se găsesc pe site-ul www.scoalaiaa.ro.

Taxele de școlarizare sunt:
· 1,500 Euro + TVA Modul 1 și 2,500 Euro + TVA Modul 2 – pentru membrii IAA / Young Professionals;
· 2,000 Euro + TVA Modul 1 și 3,300 Euro + TVA Modul 2 – pentru non-membri
Taxele de mai sus sunt aplicabile candidaților admiși și se pot achita în 4 rate lunare egale.
La depunerea dosarului deînscriere, se va achita o taxă de evaluare a dosarului în valoare de 100 RON + TVA.

Cursurile ambelor module vor începe în luna decembrie 2012.

Pentru mai multe informaţii şi detalii cu privire la înscriere vă rugăm să contactaţi: laura.tampa@iaa.ro și teodora.ieseanu@iaa.ro, telefon: 031.105.24.14.

International Advertising Associtation este organizaţie tripartitã, un parteneriat strategic unic, ce apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la clienţi şi agenţii de publicitate până la mass media. Este o asociaţie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei mărci şi are o organizare globală, cu baze în 96 de ţări.
In Romania, IAA reuneste 156 companii, rolul său este să promoveze în standardele profesionale şi etice recunoscute în domeniul publicităţii.

Bucuresti, 30.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *