free download 78 travel guides written by experts

Incep inscrierile pentru cursurile de muzica de la cea de-a doua editie a Scolii de Vara Boem Club

Incepand cu data de 20 martie 2012, se da startul inscrierilor la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club. Cea de-a doua editie a Scolii de Vara Boem Club ofera cursantilor, la fel ca anul trecut, posibilitatea de a alege intre cele trei module de lectii de muzica: incepatori, intermediari sau avansati.

Toti amatorii de muzica, indiferent de varsta sau de pregatirea muzicala, pot opta in cadrul Scolii de Vara Boem Club pentru cursuri de chitara, cursuri de pian, vioara, canto sau violoncel. De asemenea, pe langa aceste lectii de muzica, cursantii au posibilitatea de a-si aprofunda  cunostintele teoretice, prin participarea, in fiecare saptamana, la un workshop de teoria si istoria muzicii.

Pentru ca educatia muzicala timpurie este foarte importanta pentru dezvoltarea psihica armonioasa a copiilor, Scoala de Vara Boem Club ofera oportunitatea ca incepand de la varsta de 2 ani, copiii sa se familiarizeze cu notele muzicale, acordurile muzicale, instrumentele, si de ce nu, sa invete cantecele specifice varstei lor, in cadrul cursurilor de educatie muzicala pentru prescolari. Aceste cursuri se desfasoara in grup, pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani.

Prin intermediul acestui demers, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa incurajeze copiii si tinerii in implicarea acestora in activitati cultural-educationale, care sa le ocupe timpul liber din perioada vacantei, intr-un mod cat mai folositor. Astfel, invatand sa cante la un instrument sau sa cante cu vocea, copiii si tinerii au acces la un univers necunoscut probabil de ei pana atunci, universul muzicii. In egala masura, si adultii pot beneficia de aceleasi oportunitati, dezvoltandu-si abilitatile muzicale in cadrul programului Scolii de vara.

In cadrul acestui program, cursantii pot alege frecventa cu care sa vina la cursurile de muzica, in functie de disponibilitate, modulul ales si de dorinta de aprofundarea a cunostintelor in materie de muzica.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *