free download 78 travel guides written by experts

Incep inscrierile la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Persoanele care doresc să studieze la EMBA-ul 100% britanic lansat în această toamnă în Cluj-Napoca se pot înscrie începând de astăzi, 29 octombrie.

EMBA-ul este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume. Este un program lansat prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi ai celui de business, şi anume Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania şi Electrogrup.

Dr. Andrew Taylor, directorul EMBA-ului, declară: „Pentru cei care şi-au stabilit obiective îndrăzneţe în carieră, această şcoală internaţională de business este etapa potrivită. Îi aştept la cursuri pe toţi acei care ştiu că, pe lângă talent, experienţă şi aptitudini, educaţia de business îi va ajuta să facă parte dintr-o generaţie nouă şi diferită de lideri, care va face diferenţa”. Cu aproape 20 de ani de experienţă în calitate de consultant în management, Andrew Taylor a lucrat atât în Europa, cât şi în Canada, pentru multinaţionale precum Coca-Cola, Deloitte, PwC, Orange, Vodafone, Holcim etc. Are un doctorat în dreptul proprietăţii individuale şi conflicte de mediu, obţinut la Universitatea Cardiff din Ţara Galilor. Se numără, de asemenea, printre alumni University of Hull.

Pentru a urma cursurile EMBA-ului este necesară îndeplinirea următoarelor cerinţe: minim trei ani experienţă, rezultate foarte bune la licenţă şi atestat de limbă engleză susţinut la UBB sau atestat de limba engleză la nivelul IELTS, TOEFL 575 sau 90 de puncte pentru testul susţinut prin internet. Investiţia în aceste studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate, Banca Transilvania având o ofertă dedicată. Durata şcolii de business este de 2 ani, iar programul este organizat pe 12 module, dintre care unul va avea loc în Marea Britanie.

Admitere în 6 paşi

Pentru înscrierea la EMBA este necesară trimiterea următoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro: formular de înscriere, semnat şi scanat, formular care se găseşte pe siteul EMBA/Admitere; două recomandări; CV; copie după atestatul/certificatul de limba engleză; un eseu care să cuprindă, în 200 de cuvinte, detalii despre aşteptările de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA şi cele ale alegerii şcolii de business 100% britanice. O etapă ulterioară este interviul – telefonic sau faţă în faţă.

Experienţă 100% britanică în Cluj-Napoca

Şcoala de business începe în 21 februarie 2015. Cursurile vor avea loc în Cluj-Napoca, la Universitatea Babeş-Bolyai şi vor fi susţinute de profesori de la University of Hull. Curricula, stilul de predare şi de examinare sunt în stil britanic, după modelul şcolilor de business deschise în decurs de 20 de ani de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman. Pentru absolvirea EMBA-ului este, de asemenea, necesară susţinerea unei disertaţii. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. Detaliile de contact în vederea înscrierii la EMBA sunt următoarele: UBB Executive Education: 0747.752.825, 0264.590.992, office@ubbee.ro.

Bucuresti, 29.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *