free download 78 travel guides written by experts

Incep inscrierile la concursul EcoPaparazzi din februarie

Concursul EcoPaparazzi anunţă începutul ediţiei lunii februarie. Încarcă fotografiile sau filmele tale pe www.ecopaparazzi.ro între 1 şi 28 februarie 2011 şi câştigă aparate de fotografiat şi alte premii surpriză! Lucrările trebuie să surprindă exemple de bune şi rele practici din comunitatea locală, cum ar fi persoane surprinse aruncând deşeuri în locuri nepermise, acţiuni de ecologizare, idei sau lecţii pentru o viaţă eco. Câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de numărul de voturi primite şi vor fi anunţaţi pe 8 martie 2011. Concursul se desfăşoară pe portalul de comunicare www.ecopaparazzi.ro, dezvoltat în colaborare cu Trilulilu.ro şi cu sprijinul UPC Romania şi al Asociaţiei Environ.

Începe ediţia din luna februarie a concursului EcoPaparazzi – concurs foto-video de poliţie verde a bunului simţ. Competiţia se va desfăşura în perioada 1 – 28 februarie 2011 pe platforma www.ecopaparazzi.ro, dezvoltată în colaborare cu Trilulilu.ro şi cu sprijinul UPC Romania şi al Asociaţiei Environ. La concurs se pot înscrie persoane de orice vârstă şi din orice localitate.

Pentru a lua parte la concurs, doritorii pot încărca filmele sau fotografiile lor cu tematică eco pe portalul de comunicare www.ecopaparazzi.ro, în secţiunea „Concurs”, sau pot trimite materialele pe adresa contact@ecopaparazzi.ro. Toate lucrările trebuie să fie însoţite de datele de contact ale concurentului, precum şi de detalii privind data şi locul unde au fost realizate.

Se pot înscrie în concurs fotografii sau filme care surprind aspecte pozitive sau negative în legătură cu protecţia mediului în comunităţile locale: persoane surprinse aruncând deşeuri în locuri nepermise, exemple de acţiuni de ecologizare, idei sau lecţii pentru o viaţă mai prietenoasă faţă de natură etc. Lucrările înscrise în concurs la ediţiile anterioare au arătat cum sunt tăiaţi ilegal brazii pentru Crăciun, au surprins imagini cu deşeuri aruncate în zone nepermise sau cu defrişări care pun pădurile în pericol. Au existat şi mesaje pozitive, lucrările demonstrând şi felul în care se poate face educaţie ecologică celor mici sau punând la dispoziţia celor interesaţi idei eco pentru realizarea decoraţiunilor de sărbători.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de numărul de voturi obţinute şi vor fi anunţaţi pe 8 martie 2011. Premiile vor fi oferite de UPC Romania şi Asociaţia Environ şi vor consta în aparate de fotografiat şi multe alte surprize.

EcoPaparazzi este un proiect al agenţiei Media Image Factory. EcoPaparazzi îşi propune să devină o prezenţă online permanentă. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfăşura lunar, iar platforma va deveni un loc în care toţi cei interesaţi de protecţia mediului pot atrage atenţia asupra problemelor pe care le sesizează în comunităţile lor. Aici pot interacţiona, creând o comunitate cu o voce puternică – o comunitate care, treptat, să poată provoca autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii pentru a trata problemele de mediu.

“EcoPaparazzi.ro îşi propune să devină locul în care noi toţi putem aduce mărturii ale indiferenţei faţă de mediu, pentru dezvoltarea spiritului civic. Doritorii pot încărca fotografii şi filme la adresa www.ecopaparazzi.ro şi pot discuta între ei. Se urmăreşte activarea comunităţii eco în spaţiul online, datorită posibilităţilor extinse pe care acesta le oferă pentru promovarea unui mesaj responsabil faţă de mediul înconjurător.” spune Nicoleta Talpeş, Managing Partner Media Image Factory, iniţiator Ecopaparazzi.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *