free download 78 travel guides written by experts

Inca un pas

Catia Maxim
Editura Echinox
Colectia Proteu

Inca un pas este un roman atipic despre casatorie, infidelitate, sex si iubire. Tema abordata este una des intalnita in realitate: sotul care inseala sotia, care isi gaseste libertatea – dupa cum singur marturiseste – alaturi de o alta ea. Dar ce inseamna de fapt a insela? Si cum reactioneaza o sotie intr-o astfel de situatie? Smara, eroina cartii, alege o cale mai putin batatorita. E o nevasta cu idei solide despre iubire, despre viata. Are doua alternative: sa  lupte (eventual sa insele) sau sa cedeze?

Ce va face Smara aflati citind cartea incitanta. Romanul are si multe pagini care indeamna la meditatie pe anumite elemente, lectura putand fi asadar realizata la suprafata ori in profunzime. Interesanta este nu doar modalitatea de a reactiona a Smarei – ci interesanta este si continuarea, modul in care se deapana povestea celor doi soti ulterior momentului in care sotia afla de iubita. Care este impactul pe care o astfel de veste il poate avea asupra unei femei? Care sunt consecintele faptelor amandurora? Mai sunt altii care sufera in aceasta poveste? Cum reactioneaza lumea? Iata tot atatea intrebari care poti fi puse in situatii de genul celei povestite in romanul de debut al Catiei Maxim.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *