free download 78 travel guides written by experts

Încă opt concurenți cu voci formidabile merg mai departe către trofeul Vocea României

Cea de-a doua rundă de audiți pe nevăzute Vocea României le-a adus ieri seară telespectatorilor voci incredibile, care și-au găsit locul în cele patru echipe, muzică de cea mai bună calitate, emoții constructive, povești impresionante, replici savuroase ale celor patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley și Marius Moga și distracție la cote maxime, asigurată, ca de fiecare dată, de gazda emisiunii, Pavel Bartoș.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22.59, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Prima ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.5 puncte de rating și 29.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.2 puncte de rating și 16% share.

Lupta incredibilă pentru cele mai bune voci, emoție, suspans și distracție

Antrenorii au luptat duminică cu toate armele pentru cele mai bune voci din ediția a doua Vocea României și au ales cei mai buni opt concurenți care merg mai departe spre marele trofeu. Românii au avut parte de momente memorabile, emoții de nedescris, dezamăgiri întrecute de bucurii imense, rivalități și foarte mult suspans.

Howard Dell a deschis cea de-a doua seară magică la Vocea României. A jucat în filme alături de nume mari ale cinematografiei, iar acum a decis să cucerească România cu vocea sa incredibilă. Concurentul a cântat melodia Get here, a transmis foarte multă emoție, a întors patru scaune și a primit aplauze atât din partea antrenorilor, cât și a publicului. Tudor, Loredana, Smiley și Moga au luptat pentru el minute în șir: ”E rândul meu să fiu antrenorul tău, te rog! M-ai făcut să plâng, îți mulțumesc pentru acest moment.”, i-a spus Loredana, în echipa căreia Howard Dell a decis să meargă.

Plină de energie și cu un look aparte, Adelina Borșan a urcat pe scenă sigură pe ea și hotărâtă să impresioneze antrenorii. A cântat melodia That man și i-a convins pe Loredana și Smiley să se întoarcă. A reușit să îi binedispună pe toți cu interpretarea ei, iar alegerea a fost Smiley, fără ca antrenorul să spună vreun cuvânt pentru a o convinge să meargă în echipa lui.

Elena Munteanu a cântat melodia Virtual insanity și i-a cucerit pe Smiley și Tudor cu timbrul ei vocal special, dar și cu apariția. ”Mie îmi place foarte mult Jamiroquai. Trebuie să ai groove pe piesa asta și tu ai avut. Am fost foarte atent să văd cum te descurci cu ea și te-ai descurcat foarte bine. Ai adus și o notă personală.”, i-a spus Smiley. Elenei nu i-a fost foarte greu să aleagă între cei doi antrenori, alegând să meargă în echipa Smiley. 

În spatele cortinei, ieri seară s-a aflat Bogdan Negroiu, care a reintrepretat melodia Apa în variantă raggae. Vocea sa și modul în care a decis să cânte piesa i-au convins pe Loredana și Smiley să se întoarcă. Tudor, Loredana, Smiley și Moga au avut parte de o surpriză: Elena Munteanu a urcat pe scenă la finalul momentului pentru a-și încuraja soțul. O familie fericită și talentată pe scena Vocea României. Antrenorii l-au recunoscut imediat pe Bogdan, solistul trupei “El Negro”, și au luptat pentru el.”Bogdan, eu vreau să-ți spun că am rămas foarte surprinsă de felul în care ai abordat cântecul Apa. Mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă eu l-am scris, îmi place varianta ta extraordinar de mult. Mai ales partea cu rap-ul.”, i-a spus Loredana. Concurentul a ascultat-o cu atenție și a ales să meargă în echipa antrenoarei.

Alexandru Baroc a interpretat melodia Hotline bling acustic și i-a convins rapid pe Smiley și Moga că merită să meargă mai departe în competiție. ”Alex, zici că am ascultat Boyz II Men cântând piesa asta a lui Drake, care nici măcar nu o cântă așa  bine. Tu ai o voce de un milion de dolari, iar eu sunt ăla care poate să facă un milion de dolari să arate ca zece.”, a spus Marius Moga. Concurentul a venit hotărât, s-a bucurat de faptul că a reușit să întoarcă două scaune, iar alegerea lui a fost echipa Moga.

Plină de emoții, dar în același timp sigură pe ea și pe calitățile ei vocale, Andreea Sandu a urcat pe scenă, a interpretat melodia When we were young, ia Moga nu a avut nevoie de mai mult de câteva secunde pentru a se convinge își dorește în echipa lui o voce caldă ca a Andreei. ”Adevărul e că ai o voce profundă, te pune pe gânduri. Mai mult mă gândeam la versurile piesei. Bravo, mi-a plăcut foarte mult cum ai cântat!”, a spus Marius.

Camelia Crișan a cântat plină de bucurie melodia Big spender, iar vocea ei puternică i-a convins pe Tudor, Smiley și Moga să se întoarcă și să înceapă lupta. ”Cred că nativ vocea ta este impostată așa, la nivelul cântăreților de operă. E clar că toți te vrem foarte mult în echipele noastre. Ceea ce știu eu să fac este să încerc să te antrenez pentru acest concurs și pentru acest moment al vieții tale.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia Camelia a decis să meargă.

Nanotehnologia s-a îmbinat perfect cu muzica, aseară, pe scena de la Vocea României, iar Sebastian Seredinschi a reușit acest lucru. Concurentul a cântat impecabil melodia Pillow talk și i-a cucerit imediat pe toți cei patru antrenori. Chiar dacă nu are experiență, vocea lui a sunat extraordinar și a primit doar laude. ”Am savurat tot ceea ce ai cântat tu, ai o voce plină, spectaculoasă, chiar dacă tu te-ai apucat doar de șase luni serios de cântat. Dacă tu-ți dorești să faci asta tot restul vieții, vei găsi în mine un mare susținător.”, i-a spus Smiley, iar Sebastian a decis să se alăture echipei lui.

La finalul celei de-a doua ediții a sezonului șase Vocea României, situația pe echipe stă astfel: echipa Tudor are o nouă membră, Loredana a adăugat ieri două voci masculine, Smiley a câștigat ieri trei voci noi, iar în echipa Moga au venit aseară încă două voci de excepție. Cele patru echipe au în momentul de față câte patru membri ale căror voci au făcut scena să vibreze.

Românii au avut parte de încă o seară plină de muzică bună, distracție și trăiri incredibile. Spectacolul continuă vineri cu noi voci extraordinare și foarte multe surprize, de la 20:30, numai la Pro TV!

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *