Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Inca o bomba la Burlacul

Uite cine s-a întors în show de dragul noului Burlac!

Surprizele se ţin lanţ la „Burlacul”. Una dintre fetele eliminate din show, Cristina Retzler, a vrut cu orice preţ sã îl cunoascã pe noul Burlac, aşa cã l-a sunat pe Bote şi l-a rugat sã o primeascã într-o scurtã vizitã. Sergiu s-a arãtat încântat de efervescenta Cristina, aşa cã i-a propus sã rãmânã pe mai departe în show. Din pãcate însã nu pentru mult timp, cãci la sfârşitul episodului Cristina a fost nevoitã sã îşi facã din nou bagajele!

Dis de dimineaţã, dupã o searã încãrcatã de emoţie, Cãtãlin îşi face siesta dupã micul dejun. Cântã la pian, bea o cafea, fumeazã un trabuc şi citeşte presa. Când ce sã vezi? Sunã telefonul, iar la capãtul firului este Cristina Retzler, concurenta eliminatã din show la finalul episodului 6. A auzit de schimbãrile din show şi ar vrea cu orice preţ sã îl cunoascãpe noul Burlac. Bote acceptã sã le facã celor doi cunoştinţã, iar Sergiu se aratã de-a dreptul încântat de efervescenta Cristina, aşa cã dupã o discuţie, hotãrãşte ca tânãra sã rãmânã mai departe în show.

Nu la fel de bine însã a fost primitã aceasta şi de fostele sale colege. Adelina a avut o reacţie foarte acidã la vederea Cristinei. A izbucnit în plâns şi s-a închis în baie, cu greu reuşind sã o calmeze Cãtãlin. Spre bucuria ei, întoarcerea Cristinei a fost una de scurtã duratã, cãci la sfârşitul episodului, singura concurentã rãmasã fãrã trandafirul roşu a fost chiar Cristina. Cum vor evolua lucrurile în jocul seducţiei şi cât de tare se vor şicana frumoasele concurente pentru a-şi adjudeca un loc mai aproape de inima Burlacului, rãmâne de vãzut în fiecare joi, de la 20:20, în cadrul efervescentului show „Burlacul”!

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *