free download 78 travel guides written by experts

Inaugurarea Expozitiei „George Enescu, promotor al copiilor-minune” la Scoala de Muzica

Boem Club

Vineri, 27 iunie, la sediul Dorobanti al Scolii de Muzica Boem Club a fost adusa pentru toata perioada Scolii de Vara Boem Club (23 iunie – 15 septembrie) Expozitia "George Enescu, promotor al copiilor-minune" in parteneriat cu Muzeul National "George Enescu".

Realizata cu sprijinul prof. univ. dr. Viorel Cosma, expozitia prezinta publicului fotografii si documente din arhiva Muzeului National „George Enescu” si din colectiile particulare Viorel Cosma, Valentin Gheorghiu si Sanda Brediceanu.

Cei care vor participa vara aceasta la cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club vor putea admira in cadrul Expozitiei "George Enescu, promotor al copiilor-minune" fotografii din copilaria lui George Enescu, din perioada studiilor, din activitatea concertistica, precum și fotografii cu discipoli celebri ai lui George Enescu – Yehudi Menuhin, Dinu Lipatti, Radu Mihail, Lola Bobescu, Mihai Constantinescu, Mindru Katz, Valentin Gheorghiu.

“Prin acest parteneriat, Scoala de Muzica Boem Club sprijina initiativa Muzeului Enescu de a face cunoscut publicului larg si mai ales copiilor interesati de muzica, documente si fotografii inedite din colectiile mentionate. Copiii si adultii care participa la cursurile noastre de muzica vor fi astfel mai aproape de Enescu, de muzica romaneasca si de ceea ce reprezinta ea", a declarat Claudia ATANASOAE, Director Educational si de Dezvoltare al Scolii de Muzica Boem Club.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (23 Iunie – 15 Septembrie 2014). Scoala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.

Bucuresti, 30.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *