free download 78 travel guides written by experts

Inaugurare campus si preturi promotionale la SAE Bucuresti

Pe data de 13 Decembrie Institutul SAE Bucuresti va inaugura noul Campus din Calea Grivitei 355-357. Cu aceasta ocazie se vor desfasura prezentari ale studiourilor, discutii cu lectorii si workshopuri gratuite. Cum locurile sunt limitate este necesara inregistrarea participarii pe pagina Institutului //bucharest.sae.edu.

Noul campus dispune de un spatiu dedicat studiului de 550 mp dotat cu un laborator de animatie, un spatiu de lucru dedicat sectiei de Inginerie Audio, 3 studiouri de inregistrari si doua live roomuri, dotate cu echipamente de ultima generatie.

Institutul SAE Bucuresti sustine cursuri de specializare in domeniile: Inginerie de Sunet si Animatie & Game Design si lanseaza pentru luna Decembrie reduceri promotionale pentru cursurile scurte. Mai mult, primavara anului 2015 se anunta deja foarte activa, cu grupe in formare pentru cele 2 specializari cu durata de un an.

Incepand cu luna octombrie 2014, SAE Bucuresti, ofera pe langa diplomele recunoscute international si diplome emise de ANC, in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii. SAE Bucuresti pune accent pe practica si are un sistem de studiu modular, cu o structura permanent actualizata si flexibila; lectorii sunt personalitati din industrie, iar programele si echipamentele pe care se lucreaza sunt de ultima generatie. Aceasta s-a dovedit reteta de succes in toate cele 53 de campusuri SAE din toata lumea si ofera absolventilor avantajul ca la finalul cursurilor dispun de un portofoliu si cunostinte care le permit incadrarea in cel mai scurt timp pe piata muncii.

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *