Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Înaltul Reprezentant și vicepreședintele Comisiei, Federica Mogherini, prezidează reuniunea informală a miniştrilor apărării și reuniunea informală Gymnich la București

Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene, Federica Mogherini, se va afla la București în perioada 30 ianuarie – 1 februarie pentru a prezida reuniunea informală a miniștrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene și reuniunea informală a miniștrilor afacerilor externe (Gymnich).

Cele două evenimente sunt găzduite de Președinția României la Consiliul UE și includ următoarele momente deschise reprezentanților media:

• Miercuri, 30 ianuarie
+/- 18.30 EET/17.30 CET – Declarația la sosire (doorstep) a Înaltului Reprezentant Federica Mogherini la reuniunea informală a miniștrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene, Palatul Regal , București

Federica Mogherini
Federica Mogherini

• Joi, 31 ianuarie
12:00 EET/11:00 CET – Înaltul Reprezentant Federica Mogherini va susține o conferință de presă comună alături de dl. Gabriel Leș, ministrul apărării naționale, la Palatul Parlamentului, București
13:30 EET/12:30 CET – Declarația la sosire (doorstep) a Înaltului Reprezentant/vicepreședintelui Federica Mogherini la reuniunea informală a miniștrilor afacerilor externe (Gymnich), la Palatul Băncii Naționale, București

Vineri, 1 februarie
13:00 EET/12:00 CET – Înaltul Reprezentant/vicepreședintele Federica Mogherini va susține o conferință de presă comună alături de dl. Teodor Melescanu, ministrul afacerilor externe, la Palatul Băncii Naționale, sala de presă, București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *