metalshow

Inainte sa plece in vacanta, Fabrica Dementa de la Radio 21 le-a oferit fanilor un pictorial hot

cu Roxana

Orlando, Blaj şi Bubanu, realizatorii “Fabricii Demente” de la Radio 21 au intrat într-o bine meritată vacanţă, nu înainte de a lăsa fanilor lor ceva să care să le ţină de urât până la revenirea lor. Este vorba de un pictorial hot cu Roxana, sexy asistenta demenţilor.

Andrei Păun, câştigătorul concursului "Cu ochii-n decolteu", a fost regizor-coordonator al întregii operaţiuni realizate pe malul piscinei. Doar uitându-se la pozele cu Roxana postate pe www.radio21.ro, Andrei a ghicit mărimea corectă a sutienului ei, 85 C, demonstrând că este un adevărat cunoscător al trupurilor feminine şi astfel a petrecut o zi întreagă alături de Roxana şi un fotograf care i-a urmat întocmai indicaţiile regizorale.

“Roxana are un trup perfect pentru un un pictorial în costume de baie. Mă bucur că am avut ocazia să o cunosc personal şi am văzut că şi în realitate este la fel de sociabilă, deschisă şi zâmbăreaţă ca şi în emisiunea Fabrica Dementă”, a povestit Andrei.

Mai multe poze din sedinţa foto realizată de ascultătorul Radio 21 şi sexy asistenta demenţilor, Roxana, pot fi urmărite în voie pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 27.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *