free download 78 travel guides written by experts

In weekendul de Rusalii, peste 4.000 de vizitatori au petrecut la Divertiland

Peste 50% dintre vizitatori au ales să vină la distracție cu autobuzul sau trenurile speciale care opresc la Divertiland

Divertiland, cel mai mare parc de distracții din România, a fost în weekendul prelungit al Rusaliilor destinația preferată a peste 4.000 de vizitatori, care au ales să se bucure de apă, soare și căldură. Majoritatea celor care au trecut pragul parcului de distracții au venit împreună cu familiile, profitând de oferta valabilă până la finalul lunii iunie, prin intermediul căreia copiii sub 10 ani beneficiază de acces gratuit la Divertiland.

Peste 50% dintre cei care au vizitat Divertiland în weekendul prelungit de Rusalii au ales să vină la distracție cu autobuzul sau trenurile speciale care opresc la Divertiland. Printre noutățile acestui sezon se numără variantele de transport prin care vizitatorii pot ajunge la Divertiland:
· cu autobuzul 236, care traversează capitala dinspre zona centrală, începând cu stația Piața Operei, către vest în zona Militari;
· cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, cu plecare de la stația de metrou Păcii (zona Turbohale);
· cu trenurile Regiotrans și CFR.

“Weekendul acesta, Divertiland a devenit destinaþia preferată atât pentru bucureșteni, cât și pentru clienþi din orașe precum Craiova, Ploiești sau Brașov, care au profitat de faptul că pot ajunge la noi cu trenul în mai puþin de 3 ore și au ales să petreacă o zi de distracþie în parcul nostru. De asemenea, un număr mare dintre clienþii noștri au ales să achiziþioneze online biletul la distracþie. În plus, sămbătă și duminică, 14, respectiv 15 iunie, am pregătit încă o surpriză, un preț special de 50 de lei la biletele pentru părinți”, a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager.

Clienții care au ales să petreacă la Divertiland mini-vacanța de Rusalii s-au distrat în singura piscină cu valuri din București, au făcut întreceri pe tobogane și s-au bucurat de muzica special mixată de DJ Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu și Shurubel. De asemenea, curajoșii care au participat la concursuri, precum cel de tricouri ude au fost răsplătiți cu cocktailuri de sezon.

În sezonul 2014, peste 120.000 de vizitatori sunt așteptați la Divertiland cu facilități și servicii moderne și de calitate, printre care 22 de tobogane pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București.

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *