free download 78 travel guides written by experts

In Vinerea Mare, Razvan si Dani le aduc telespectatorilor starea inaltatoare a Sarbatorii

impreuna cu Oreste

Paştele aduce la Antena 1 un program special de sãrbãtoare cu multã voie bunã, glume şi invitaţi frumoşi. Încã din Vinerea Mare, Rãzvan şi Dani se pregãtesc de sãrbãtoare cu o ediţie specialã a emisiunii Neatza. Împreunã cu Oreste, matinalii vor încerca sã îi introducã pe telespectatori în starea înãlţãtare a Paştelui, pentru ca duminicã sã dea startul distracţiei.

În Vinerea Mare, Rãzvan şi Dani le pregãtesc telespectatorilor Antena 1 o ediţie specialã a emisiunii Neatza. Împreunã cu Oreste, matinalii vor încerca sã îi întroducã pe telespectatorii Antena 1 în starea înãlţãtoare a Sãrbãtorii de Paşte, pentru ca în prima zi de Sãrbãtoare sã dea startul petrecerii.

În prima zi de Paşte, platoul emisiunii se transformă în comuna Neatza, în care vor încerca să îşi cumpere teren vedete venite din toată lumea. Alături de Răzvan, Dani, Roxana şi Vlăduţ vor încinge petrecerea Delia, Andreea Bălan, Celia, Dj Sava şi Andreea, Pepe, Daniela Gyorfi, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. Luni, a doua zi de Paşte, în platoul Neatza este marea mahmureală, căci după o petrecere ca cea de duminică, lucrurile nici nu se puteau termina altfel.

Mai multe informaţii: www.neatza.a1.ro sau pe www.facebook.com/neatzacurazvansidani.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *