free download 78 travel guides written by experts

In Vinerea Mare, Elena Merisoreanu isi prezinta nepotica la Acces Direct

Prima apariţie la tv a micuţei Rebecca Elena, în vârstã de numai câteva luni

De Paşte Antena 1 le-a pregãtit telespectatorilor sãi un program cu totul şi cu totul deosebit. În Vinerea Mare, de la ora 17.00, Simona Gherghe îşi întâmpinã telespectatorii cu o ediţie specialã Acces Direct. Elena Merişoreanu îşi prezintã cea mai micã nepoţicã, frumoasa Rebecca Elena, în vârstã de doar câteva luni, aflatã la prima ei apariţie la tv. Cu invitaţi unul şi unul şi multe multe surprize, din emisiune nu vor lipsi momentele muzicale, iar voia bună şi distracţia se anunţă a fi pe cinste.

În Vinerea Mare, Simona Gherghe le-a pregãtit telespectatorilor Antena 1 o ediţie specialã Acces Direct. Îndrãgita interpretã de muzicã popularã, Elena Merişoreanu îşi scoate în lume neopoţica în vârstã de doar câteva luni, în ediţia specialã de Paşte Acces Direct. Frumoasa Rebecca Elena – care îi poartã numele bunicii ei a ales pentru prima ei apariţie la tv emisiunea Simonei Gherghe. Cu invitaţi unul şi unul şi multe multe surprize, Simona Gherghe le pregãteşte telespectatorilor Antena 1 o ediţie specialã în Vinerea Mare, de la ora 17.00.

De Paşte, Antena 1 aduce distracţia mai aproape de telespectatorii sãi. Răzvan, Dani, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, vedetele Te cunosc de undeva!, Gabriela Vrânceanu Firea, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru şi Mihai Bendeac le pregătesc românilor patru zile de ediţii speciale, cu mult umor de calitate şi muzicã pe toate gusturile. Iar marţi, pe 17 aprilie, campionul divertismentului, Dan Negru le pregãteşte telespectatorilor Antena 1 o ediţie incendiarã a emisiunii „Plasa de stele”, cu farse de colecţie, ale cãror victime se vor trezi în situaţii incredibile, de care nu credeau sã aibe parte vreodatã în viaţã.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii accesdirect.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/accesdirect.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *