free download 78 travel guides written by experts

In vara asta esti spion

Urmăreşte Cartoon Network şi câştigă un rol în serialul de acţiune “Familia mea de spioni”

În această vacanţă de vară, Aurel, şoferul de limuzină, şi Azorel, căţelul lui destul de isteţ şi cu relaţii solide, pot transforma în personaje de film telespectatorii Cartoon Network norocoşi – şi vigilenţi – care se înscriu într-o competiţie uluitoare.
Între 1 iulie şi 31 august, copiii care urmăresc Cartoon Network în fiecare zi a săptămânii, între orele 09.00 şi 13.00, vor fi invitaţi să identifice vedetele CN pe care le fotografiază Aurel – şi trebuie să menţionăm că tipul nu e chiar cel mai grozav paparazzo… Cei mai buni spioni vor fi recompensaţi, printre premiile minunate numărându-se skateboard-uri Ben 10 cu protecţii, aparate foto digitale, truse de spionaj “Familia mea de spioni”. Pentru a intra în competiţie este esenţial să urmăriţi indiciile de la TV, apoi să intraţi online pe www.cartoonnetwork.ro şi să  completaţi formularul care face parte din profesia spionilor.

Cei mai rezistenţi spioni CN vor câştiga Premiul cel Mare, la sfârşitul verii: şansa de a lua parte la filmarea unui episod din serialul “Familia mea de spioni”, la Leeds, în Anglia, în luna octombrie a acestui an!

Prezentare generală a serialului “Familia mea de spioni”
“Familia mea de spioni” urmăreşte viaţa aparent obişnuită a familiei Bannon, o familie ca oricare alta, care locuieşte într-o casă cu alură obişnuită, pe o stradă cu alură obişnuită, într-o parte cu alură obişnuită a unui oraş foarte obişnuit. Până acum, totul e obişnuit. Ca urmare, nu este deloc surprizător să aflăm că familia Bannon este formată numai din persoane complet, total, extraordinar de NEobişnuite! Fiindcă până de curând, familia Bannon a fost implicată într-o afacere de familie câtuşi de puţin obişnuită: spionajul!

Detalii despre producţie
“Familia mea de spioni” este o co-producţie a Kindle Entertainment şi Cartoon Network UK. Kindle Entertainment deţine un vast palmares în domeniul producţiilor pentru copii, anterior fiind compania Granda Kids (o parte din ITV Productions).

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *