free download 78 travel guides written by experts

In vacanta de 1 Mai mergi la Rapa Rosie

Clubul ARCHAEOPTERYX ii asteapta pe toti cei pasionati de aero- si automodelism in perioada 1-4 mai la Rapa Rosie, langa Sebes, jud.Alba sa ia parte la un eveniment devenit deja traditional. Reuniunea nu este una cu un pronuntat caracter competitional, ci mai degraba un eveniment de intalnire  la iarba verde. De la an la an evenimentul reuneste din ce in ce mai multi participanti dornici sa zboare cu aparatele din dotare sau doar sa priveasca un regal modelistic romanesc. In 2008 evenimentul se bucura de sprijinul Primariei Sebes si al Unitatii Militare Sebes; se preconizeaza ca vor participa peste 100 de persoane (dupa ce cu un an inainte au fost peste 50 de persoane). Cazarea este posibila atat la cort, in zona evenimentului, cat si la diferitele pensiuni din vecinatate (cativa km).

Reuniunea de la Rapa Rosie va tine cont de elementele de siguranta ce trebuie respectate. Va exista asadar un tabel de frecvente in baza caruia se vor putea “desfasura” auto si aeromodelistii; spectatorilor le va fi aratat locul in care este de dorit sa se aseze pentru a preintampina potentiale situatii neplacute. Spectatorii Indoor Challenge 2008 au vazut ce se poate face intr-o sala de sport – ei bine, singura limita in aer liber este imaginatia pilotilor – si, poate, rezistenta aparatelor…

“Toti cei ce doresc sa iasa in aer liber, sa se intalneasca cu oameni interesanti si sa petreaca niste zile intr-o atmosfera placuta, destinsa sunt asteptati cu mic cu mare la Rapa Rosie” a declarat Ovidiu Bora, unul dintre organizatori si presedintele aeroclubului ARCHAEOPTERYX. 

Va asteptam!

Pentru mai multe informatii,

Ovidiu Bora
Presedinte ARCHAEOPTERYX
Tel: 0721 101 727
Email: aero.bora@gmail.com

subiecte de discutie pe aceasta tema aici si aici.

Sebes, 22.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *