free download 78 travel guides written by experts

In timpul pandemiei poti sa iti repari calculatorul de la domiciliu

Tara noastra traverseaza, in aceasta perioada, o situatie de criza destul de problematica. Pandemia aceasta, declarata la nivel natinal, ne-a imobilizat pe toti in case, de nevoie. Cu toate astea, exista unele probleme care ne pot pune semne de intrebare. De exemplu, cum pot sa imi repar calculatorul la domiciliu, daca eu nu am cunostinte in domeniu si nici nu pot sa parasesc locuinta pentru motive care nu sunt urgente. Ei bine, ati fi surprinsi sa aflati ca raspunsul la aceasta intrebare vine din partea unui site, care ofera servicii de reparatii calculatoare Sector 3. Este vorba despre IT-STOP.ro Dristor Service Laptop & TV, adresa: Strada Ramnicu Valcea 9, Bucuresti 031802, telefon:0761 223 567.

reparatii calculatoare

sursa foto

IT-STOP.ro ofera solutii complete IT, reparatii calculatoare in Bucuresti, reparatii laptop, configuratii gaming, retelistica, mentenanta IT, reparatii TV si diverse reparatii electronice. Programul lor este de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 20:00, iar sambata intre orele 10:00 – 16:00. IT-STOP.ro apreciaza timpul petrecut cu cei dragi, motiv pentru care au ales sa se deplaseze la domiciliu pentru servicii de verificare / reparare. Serviciile lor includ verificarea starii aparatelor defecte apoi, in functie de gravitate, le returneaza in maxim 48 ore in perfecta stare de functionare. Calculatoare, monitoare, laptop-uri, Tv-uri, statii audio si boxe, sunt doar cateva din lunga lista de produse pe care le pot repara. Iar daca vrei un calculator puternic, deosebit, frumos, iti stau la dispozitie si pentru asta: il configureaza conform nevoilor tale si il livreaza in cel mai scurt timp posibil.

IT-STOP.ro vine in intampinarea clientilor lor, in aceste vremuri destul de grele, cu servicii de reparatii la domiciliu, astfel incat acestia sa uite de grija acestor gadget-uri sau de transportul acestora pana la un service IT. Ai un laptop defect? Nicio problema, pentru ca echipa lor este solutia de care aveti nevoie! Repara pe loc aproape orice defect hardwere & software si se deplaseaza cu echipamentul necesar depanarii. Mai mult decat atat, vei constata ca nu sunt oameni pretentiosi! Veti gasi in echipa IT-STOP.ro un prieten de nadejde sau un partener de incredere in ceea ce priveste raparatiile de calculatoare si nu numai!

Pentru persoanele care nu se pricep la calculatoare si la tot ce presupun acestea, de la circuite defecte, pana la probleme de soft si nu numai, un ajutor primit din partea unor oameni profesionisti poate fi o adevarata mana cereasca, in special pentru cei care lucreaza exclusiv pe calculator, iar jobul lor depinde de performanta acestuia (iar in ziua de azi, foarte mult oameni lucreaza fie la birou, fie acasa, de pe un astfel de gadget). Fie ca utilizezi calculatorul in interes de serviciu, fie pentru a te relaxa (retele de socializare, muzica, jocuri online, shopping online si asa mai departe), trebuie sa recunosti faptul ca, atunci cand se strica, ideea sau faptul in sine te consuma pe interior destul de mult (si senzatia nu este deloc placuta).

Daca vrei sa ai parte de servicii de reparatii profesionale, atunci da banii doar la experti. IT-STOP.ro, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, are in prezent peste 6000 clienti multumiti, clienti care i-au determinat sa extinda afacerea in mai multe domenii. Acest lucru este cea mai vie si clara dovada de care aveti nevoie, pentru a apela cu incredere la serviciile puse la dispozitie de acestia. Pornind de la reparatii de calculatoare, azi pot repara orice aparat electronic. Iar preturile acestora sunt adaptate fiecarui buzunar, astfel incat tu sa nu iti mai faci griji in legatura cu bugetul personal (care nu va fi afectat in niciun fel). IT-STOP.ro inseamna performanta castigata prin munca si pasiune, la care se adauga si multe lucruri noi invatate pe parcurs (pentru ca acest domeniu este in continua schimbare si evolutie).

Articol de Mihai S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *