free download 78 travel guides written by experts

In spiritul St Valentine’s Day: „Povesti in jazz”

„ArtJazzClub”
(Bld.Nicolae Balcescu nr. 23 A – subsol Galeriile de Arta „ORIZONT”)
prezintă joi, 10 februarie 2011, ora 21.00

In spiritul St Valentine’s Day:
„POVEȘTI ÎN JAZZ”
cu Dan Ardelean și Cezar Ghioca

Un concert pe repertoriu de jazz în care este exploatata ”teatralitatea” inerentă a numerelor muzicale selectate. Mozaicul ipostazelor DRAGOSTEI constituie tema coagulantă a reprezentaţiei pornind de la zicala americana cum că, ”Dacă trăieşti o stare cu totul nouă – caută – cineva a scris o melodie despre asta”. 

Aşadar o seară ”americană”, un zig-zag muzical printre meandrele, uneori…albastre, ale dragostei – „A labyrinth journey through love’s ups, downs and blues”.

Intrarea: 15 lei
Rezervări
„ArtJazzClub”
Bld. Nicolae Bălcescu nr.23 A – subsol – Galeriile de Artă „ORIZONT”
Mobil: 0731.645.918

„Povești în Jazz” cu Cezar Ghioca și Dan Ardelean

”Dacă trăieşti o stare cu totul nouă – caută – cineva a scris o melodie despre asta”…

//www.youtube.com/watch?v=Bxu5jFHv9X0

„Poveşti în jazz” este un proiect care a pornit ca un hobby a doi profesionişti în teatru muzical: dirijorul şi regizorul muzical Dan Ardelean şi regizorul artistic Cezar Ghioca. Colaboratori de aproape un deceniu începând cu formarea Departamentului de Teatru Muzical din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, apoi ca şi colaboratori sub cupola Fundaţiei de Teatru Muzical „McClinton” şi mai recent, colegi la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti, cei doi au creat un PROGRAM pe un repertoriu de jazz în care au exploatat ”teatralitatea” inerentă numerelor muzicale selectate. Fiecare melodie are o poveste, fie doar a unei stări de spirit sau a unui simplu sentiment. Mozaicul ipostazelor dragostei constituie tema coagulantă a reprezentaţiei pornind de la zicala americana că ”dacă trăieşti o stare cu totul nouă – caută – cineva a scris o melodie despre asta”.

Pentru a facilita accesul publicului roman la bogăţia semnatică a versurilor momentelor muzicale, Cezar Ghioca – un foarte talentat regizor de musical, a realizat traducerea acestora, în variantă cantabilă. Aşadar, vă invităm să petreceți o seară ”americană” de muzică şi de poezie, un zig-zag muzical al dragostei.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *