Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In spiritul noii campanii de brand “Vodafone aduce impreuna oamenii

care cred in mai bine”, Vodafone este alaturi de Festivalul de Film International Transilvania si de clujeni, si in acest an

· Vodafone, alaturi de TIFF de 11 ani ca sponsor fondator, sustine si anul acesta Festivalul de Film Transilvania, cel mai important festival de film din Romania
· Special pentru clujeni, Vodafone lanseaza o promotie regionala si ofera clientilor sai premii-surpriza si cadouri pe durata festivalului 

· Participantii la editia TIFF din acest an vor avea Internet gratuit prin Wi-Fi in 13 locatii din mai multe zone centrale din Cluj
· Clientii Vodafone vor putea castiga sute de bilete la proiectiile de film din programul festivalului

Pentru al 11-lea an consecutiv, Vodafone Romania sustine Festivalul de Film International Transilvania, cel mai important festival international de lung metraj din Romania.

„Suntem onorati sa sustinem si anul acesta cel mai prestigios festival de film din Romania. Suntem alaturi de TIFF inca de la prima sa editie, din 2002, ceea ce inseamna ca ne leaga deja aceleasi valori si multe amintiri frumoase, stranse de la an la an. Ne onoreaza faptul ca am putut sa contribuim si noi la cresterea acestui festival, editie dupa editie, pentru ca astazi sa devina unul dintre cele mai importante repere culturale din tara, si nu numai. Nu in ultimul rand, ne bucuram sa fim alaturi de clujeni cu numeroase surprize, de la oferte speciale, pana la cadouri si premii” a declarat Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Pe toata durata festivalului, Vodafone va derula o serie de activitati speciale, dedicate tuturor participantilor la festival si tuturor clujenilor. In Piata Unirii, Vodafone va amenaja o zona speciala – „Cortul Vodafone” – ce va oferi publicului mai multe facilitati: un spatiu de relaxare, o zona pentru incarcarea telefoanelor mobile, un punct de informare, precum si o zona in care vor fi expuse unele dintre cele mai performante modele de smartphone-uri, aflate in portofoliul Vodafone.
La „Cortul Vodafone”, cei interesati vor mai putea afla informatii despre ofertele comerciale, vor putea incheia contracte sau face orice tip de achizitie, primind in acelasi timp cadouri-surpriza: plimbari cu bicicleta prin oras sau tricouri cu mesajele campaniei.

In plus, Vodafone organizeaza o tombola al carei mare premiu va fi o excursie de doua persoane la Festivalul de Film de la Venetia, in luna august. Marele premiu include transport dus-intors, cazarea intr-un hotel de 4 stele, bilete la cele mai importante proiectii din cadrul festivalului precum si la gala de inchidere, convorbirile in roaming in reteaua Vodafone precum si diurna, in perioada 29 august – 8 septembrie, pe durata celei de-a 69-a editie a Festivalului de Film de la Venetia.

Toti cei care, pe durata festivalului TIFF, intre 1 si 10 iunie, isi vor reincarca Cartela Vodafone, vor incheia un abonament sau vor cumpara orice produs in valoare de minim 7 euro, din reteaua magazinelor Vodafone si ale partenerilor din Cluj, vor participa la o tombola. Tragerea la sorti va avea loc luni 11 iunie, la magazinul Vodafone din Piata Unirii.

Incepand cu aceasta editie a festivalului, Vodafone pune la dispozitie internet gratuit prin Wi-Fi in mai multe locatii din trei zone centrale din Cluj: zona Piata Unirii (Cortul Vodafone din Piata Unirii, Terasa Diesel Café, Terasa Vertigo, Terasa Corso), zona Piata Muzeului (Terasa Euforia, Terasa Caro Vintage Club, Terasa Francesca) si zona Eroilor (Terasa La Piazzetta, Terasa Seven, Terasa La Gavrila, Terasa Vinny’s, Terasa Hotel Meteor, Terasa Alexis, Terasa Varzarie).

Sute de bilete gratuite la filmele din programul festivalului vor fi putea fi castigate de clujeni in magazinele Vodafone din Piata Unirii, Iulius Mall si Polus.

Special pentru TIFF 2012, Vodafone a lansat o campanie de comunicare dedicata clujenilor, dezvoltata in spiritul noii campanii de brand, lansata saptamana aceasta, sub mesajul “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”. Noua campanie de brand reprezinta o alta etapa in viata brandului Vodafone, care a evoluat odata cu societatea si cu aspiratiile oamenilor din Romania. Viziunea brandului Vodafone este sa fie alaturi de oamenii si comunitatile care au ideile, curajul si determinarea de a actiona spre mai binele comun – atat prin serviciile si produsele sale, cat si prin parteneriatele sociale si culturale sustinute de-a lungul timpului. Campania de comunicare pentru TIFF 2012 contine print si OOH, iar mesajele campaniei sunt: “Reteaua clujenilor mandri ca, la filme, orasul lor e capitala”, “Reteaua clujenilor care isi gazduiesc prietenii la TIFF, nu recomanda hoteluri” si “Reteaua clujenilor care stau chiar si pe scari pentru un film bun”.

Special pentru TIFF, in perioada 1-10 iunie, Vodafone a imbogatit ofertele regionale dedicate atat abonatilor, cat si clientilor Cartelei Vodafone. Cei care vor alege abonamentele Vodafone Familia 5000 sau Vodafone Familia 2500 vor avea in plus convorbiri nelimitate in grup si cu un numar favorit in retea, plus dublu internet pe mobil timp de 6 luni, pe langa beneficiile incluse in planul tarifar (minute in retea, nationale si trafic de date). Clujenii care isi vor achizitiona internet mobil de la Vodafone in aceasta perioada vor beneficia de 1 GB bonus trafic de internet, in plus fata de oferta curenta si vor putea alege intre abonamentul de 4 GB (9 euro) si cel de 6 GB (12 euro). Cei care opteaza pentru Cartela Vodafone, pot alege intre Extraoptiunea Total 7 pentru Tineri (3000 minute/SMS in retea, 100 minute/SMS nationale, 200 MB trafic net + 200 MB bonus) sau Extraoptiunea Total 7 (3000 minute/SMS in retea, 100 minute/ SMS nationale, 100 MB trafic net + 200 MB bonus) la pretul de 7 euro.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *