free download 78 travel guides written by experts

In siguranta pe web, cu generatia G Data 2012

Noile solutii de securitate pentru utilizatori rezidentiali au fost prezentate la CeBIT

Noua linie de produse G Data, generatia 2012, ofera cea mai buna protectie fara sa afecteze resursele computerului. Infractorii cibernetici nu au nicio sansa impotriva solutiei antivirus si noilor mecanisme de protectie proactiva. Noua caracteristica “idle scan” va porni automat o scanare a virusilor in timp ce sistemul este inactiv – prima scanare a virusilor in fundal. Un nou modul de backup adauga un plus de protectie impotriva pierderilor de date si a recuperarilor complete de sistem. G Data Antivirus 2012, G Data InternetSecurity 2012, G Data TotalCare 2012, G Data NotebookSecurity 2012 si G Data InternetSecurity for Netbooks 2012 vor fi disponibile in curand si in Romania.

Nu este prima oara cand produsele G Data stabilesc noile standarde in securitate. In plus, odata cu mecanismele de protectie incercate si testate si rata remarcabila de detectie a virusilor, G Data 2012 beneficiaza de noi caracteristici, cum ar fi verificarea bazelor de date bazata pe cloud sau noul mod de monitorizare “on-execution” care face verificarea fisierelor mai usor de realizat si mai eficienta pe sisteme ce opereaza la limita performantelor lor.

Noua interfata

Produsele care alcatuiesc generatia 2012 vin cu o interfata noua si intuitiva al carei aranjament a suferit cateva modificari. Toate informatiile relevante ale statusului securitatii curente, semnaturilor de virusi, statusului de backup si de incarcare a sistemului sunt disponibile la o singura privire.

Noi caracteristici ale G Data 2012
·    Noul modul de monitorizare on-execution
·    Cloud-Security si verificarea fisierelor cu cloud technology
·    Baza de date alocata tehnologiei “Fingerprinting” este mai mare, cu o utilizare mai mica a memoriei
·    Protectie proactiva impotriva troienilor dedicati online banking
·    Idle scan: scanare automata a virusilor atunci cand computerul este inactiv si sistemul este in modul idle
·    Add-in pentru Outlook imbunatatit
·    Performanta monitorizarii optimizata
·    Toate informatiile vitale disponibile la o privire in interfata redesenata a SecurityCenter-ului
·    Image-Backup pentru backup-uri si recovery complete ale sistemului (disponibile in G Data NotebookSecurity 2012 si G Data TotalCare 2012) 
G Data MobileSecurity si upgrade-uri gratuite
Generatia G Data 2012 va fi disponibila in curand si in Romania. Toti clientii G Data care detin o licenta valida pot sa faca upgrade gratuit la noua versiune. Atat clientii existenti cat si noii clienti vor primi in mod gratuit G Data MobileSecurity pentru a-si securiza telefoanele si tabletele PC cu sisteme de operare Android.

Privire de ansamblu asupra produselor G Data

G Data AntiVirus 2012
Odata cu G Data AntiVirus 2012, primiti cea mai buna rata de detectie reactiva si proactiva pentru o protectie perfecta impotriva virusilor, malware-ului, tentativelor de phishing si spyware. Controlul bazelor de date bazat pe cloud pentru a analiza fişierele suspecte adaugă un plus de securitate. Nicio pierdere a performantelor computerului datorita scanarii ”idle” – G Data lucreaza pentru dvs. atunci cand ati luat o pauza: sistemul dvs. va fi scanat permanent atunci cand sistemul este pe idle. Beneficiati de imbunatatirea timpului de scanare: scanarea si monitorizarea in paralel fac ca G Data sa fie mai rapid ca oricand.

G Data InternetSecurity 2012
Primiti cea mai ridicata rata de detectie fara nicio pierdere a performantelor computerului. In timpul scanarii in modul idle sistemul este incarcat la un nivel scazut, iar controlul bazelor de date asigurat de tehnologia cloud, impreuna cu un firewall silentios va protejeaza sistemul. Noua monitorizare “on-execution” adauga mai multa eficienta scanarii antivirus pe computerele care functioneaza aproape de capacitatea maxima. Blocheaza virusi si spam cu add-in-ul pentru Microsoft Outlook 2007/2010, si poate administra cu usurinta whitelist si blacklist. Defineste timpul de navigare pe Internet si permite sau blocheaza continutul web nedorit prin intermediul unui modul de control parental usor de folosit.

G Data InternetSecurity for Netbooks 2012
Primiti cea mai ridicata rata de detectie fara nicio pierdere a performantelor computerului. In timpul scanarii in modul idle sistemul este incarcat la un nivel scazut, iar controlul bazelor de date asigurate de tehnologia cloud, impreuna cu un firewall silentios va protejeaza sistemul. Noua monitorizare “on-execution” adauga mai multa eficienta scanarii antivirus pe computerele care functioneaza aproape de capacitatea maxima. Blocheaza virusi si spam cu add-in-ul pentru Microsoft Outlook 2007/2010, si poate administra cu usurinta whitelist si blacklist. Instalari rapide prin intermediul stick-ului USB bootable.

G Data TotalCare 2012
Primiti cea mai ridicata rata de detectie fara nicio pierdere a performantelor computerului. In timpul scanarii in modul idle sistemul este incarcat la un nivel scazut, iar controlul bazelor de date asigurate de tehnologia cloud, impreuna cu un firewall silentios va protejeaza sistemul. Noua monitorizare “on-execution” adauga mai multa eficienta scanarii antivirus pe computerele care functioneaza aproape de capacitatea maxima. Blocheaza virusi si spam cu add-in-ul pentru Microsoft Outlook 2007/2010, si poate administra cu usurinta whitelist si blacklist. Poate crea un hard disk complet, incremental sau diferential si partitii de backup cu noua caracteristica image backup – automat sau manual pe medii alese dupa preferinte.

G Data NotebookSecurity 2012
Solutia perfecta pentru toate desktop-urile si laptop-urile: Primiti cea mai ridicata rata de detectie fara nicio pierdere a performantelor computerului. In timpul scanarii in modul idle sistemul este incarcat la un nivel scazut, iar controlul bazelor de date asigurate de tehnologia cloud, impreuna cu un firewall silentios va protejiaza sistemul. Noua monitorizare “on-execution” adauga mai multa eficienta scanarii antivirus pe computerele care functioneaza aproape de capacitatea maxima. Blocheaza virusi si spam cu add-in-ul pentru Microsoft Outlook 2007/2010, si poate administra cu usurinta whitelist si blacklist. G Data NotebookSecurity 2012 include noua caracteristica de backup, beneficiaza de un fisier criptat in conditii de siguranta si este insotit de un cablu antifurt robust.
Cerinte de sistem:
– Windows 7 (32/64Bit) si Windows Vista (32/64Bit), min. 1 GB RAM
– Windows XP (SP2 sau mai mult, 32Bit), min. 512 MB RAM

Bucuresti, 09.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *