metalshow

In seara aceasta, Alin Galatescu critica tinutele de la RMA, la Music Channel!

In seara aceasta, de la ora 20.00, la Music Channel vezi o editie speciala, dedicata tinutelor vestimentare ale vedetelor care au fost prezente pe 10 iulie la Romanian Music Awards.

De la ora 20.00, criticul de moda Alin Galatescu si designerul Andra Clitan sunt invitatii unei editii speciale “Fashion Police”, dedicata tinutelor purtate de vedete pe Covorul Rosu si pe scena de la Romanian Music Awards. Gazda emisiunii, Mircea Zara, este responsabil cu intrebarile indiscrete, pentru a afla totul despre ceea ce trebuie sau nu trebuie purtat la o gala de o asemenea anvergura, precum Romainan Music Awards.

Cunoscut pentru replicile sale acide, Alin Galatescu are numai cuvinte de lauda pentru Inna, insa o critica foarte dur pe Anda Adam, spunand: “Anda a esuat lamentabil. Parul arata rau, iar umerii sunt de un comic absolut. Arata penibil, ca sa nu mai zic de penele acelea care falfaie”.

Afla tot ceea ce au de spus Alin Galatescu si Andra Clitan despre tinutele si make-up-ul vedetelor de la Romanian Music Awards in seara aceasta, de la ora 20.00 si in reluare vineri de la ora 20.00, iar duminica de la ora 15.00.

Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *