Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In Saptamana Mare, Antena 1 difuzeaza miniseria „Biblia”

O ecranizare ineditã a cãrţii sfinte a creştinilor

O producţie 2013, “Biblia” a cucerit audienţele din întreaga lume, obţinând recorduri ca numãr de telespectatori în ţãrile în care a fost difuzată. Miniseria compusã din 10 episoade încearcã sã redea cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson și Dalila, și nașterea, moartea și învierea lui Iisus Hristos. Cu un puternic impact social, pelicula produsã de telemagnatul Mark Burnett a costat 150 de milioane de dolari şi a fost transpusă în viață de către Roma Downey, care a reușit să adune cei mai buni actori din lumea întreagă. Începând din aprilie, miniseria va fi difuzatã de luni pânã joi, de la 22:30 şi vineri de la ora 17:00.

La doar câteva ore de la lansare, serialul a generat o serie de dezbateri pe Internet, cele mai multe publicaţii titrând cã actorul care îl interpreteazã pe diavol seamãnã izbitor de mult cu preşedintele SUA, Barack Obama.

Mark Burnett, totodatã şi producãtorul unor talent show-uri de succes, surprins cã în SUA Biblia nu este predată în şcoli, a dorit sã facã din Cartea Sfântã un subiect viu pentru oameni. Soţia sa, Roma Downey, interpreteazã şi rolul Fecioarei Maria.

Rolul lui Iisus Hristos i-a revenit actorului de 33 de ani, Diogo Morgado, din Portugalia. În cadrul unui interviu, oferit pentru portalul de știri “The Christian Post”, Morgado a povestit cum este să joci rolul Mântuitorului.

“Pentru început m-am speriat, când mi s-a comunicat că voi juca rolul lui Iisus. Am plecat în locurile unde s-au petrecut evenimentele biblice, în Israel, ca să acumulez energia necesară pentru realizarea acestui rol” povestește actorul portughez. “Oportunitatea de participare în acest proiect m-a ajutat să-mi revizuiesc total relația mea cu Dumnezeu. Acest rol a fost cea mai mare provocare din viața mea”, a adăugat Morgado, menționând că în copilărie a fost educat în spiritul valorilor creștine. Morgado speră că serialul “Biblia” va avea un efect educativ și va proiecta o nouă perspectivă a Sfintelor Scripturi asupra generațiilor în creștere. “Știu că foarte mulți oameni, pur și simplu, nu cunosc Biblia, pe când această carte este cea mai importantă dintre toate cărțile. Sper, că în urma vizionării acestui film, oamenii care niciodată nu au pus preț pe latura spirituală a personalității lor, se vor schimba”, a adăugat actorul.

Bucuresti, 22.04.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *