free download 78 travel guides written by experts

In River Plaza Mall se deschide un supermarket BILLA

· Noul supermarket Billa este situat la Kilometrul 0 in Ramnicu Valcea
· O suprafata de 1.125 metri patrati
· Imbunatatirea ofertei River Plaza Mall prin management proactiv

Sonae Sierra si BILLA au semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de 1.125 metri patrati in River Plaza din Ramnicu Valcea. Acest parteneriat reprezinta rezultatul preocuparii permanente pentru imbunatatirea si consolidarea ofertei de cumparaturi din centrul commercial iar noul supermarket va reprezenta unul din punctele de atractie din River Plaza Mall.

“Sonae Sierra cauta in permanenta solutii de imbunatatire si diversificare a ofertei sale printr-o abordare proactiva a potentialilor chiriasi si prin administrarea zilnica si atenta a centrului comercial River Plaza. Semnarea contractului cu BILLA inseamna deschiderea unui supermarket de calitate la Kilometrul 0 din Ramnicu Valcea dar si imbunatatirea ofertei existente in River Plaza” declara Vitor Nogueira, Managing Director Property Management PENTRU Germania, Grecia şi România.

“Prin deschiderea celui de-al doilea supermarket in Ramnicu Valcea, BILLA isi continua expansiunea in Romania. Decizia de a deschide acest supermarket are la baza faptul ca BILLA doreste sa fie cat mai aproape de clientii sai. Avand o oferta bogata de marfuri proaspete precum fructe, legume, carne si delicatese, BILLA ofera solutia perfecta pentru cumparaturile zilnice la cele mai bune preturi” spune Emil Stefanov, reprezentant BILLA.

River Plaza Mall, principala destinatie de cumparaturi din Ramnicu Valcea, are o suprafata totala inchiriabila de 11.950 metri patrati, 90 de magazine si a inregistrat in 2009 peste 2.5 milioane de vizitatori. Deschiderea noului supermarket BILLA in cadrul River Plaza confirma imbunatatirea ofertei de cumparaturi si produse prin aducerea unui mix de calitate si noutate; toate acestea vin la doar trei luni dupa aducerea unui alt brand important – retailerul german Takko, prezent in River Plaza din luna decembrie a anului trecut.

Bucuresti, 16.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *