free download 78 travel guides written by experts

In River Plaza Mall incepe Campania de Cumparaturi de Primavara!

• Timp de trei saptamani, vizitatorii River Plaza pot castiga 40 de laptop-uri si 1200 vouchere de cumparaturi in valoare de 20 Ron fiecare

In perioada 20 martie – 9 aprilie, in River Plaza se desfasoara Campania de Cumparaturi de Primavara. Astfel, clientii River Plaza care au cumparat in aceeasi zi produse in valoare de minim 70 de RON sau 400 de RON de la Altex, sunt asteptati la etajul 1 unde este amplasata ruleta special amenajata si isi pot incerca norocul pentru castigarea premiilor puse in joc: unul din cele 1250 vouchere in valoare de 20 Ron sau unul din cele 40 de laptop-uri. Acordarea premiilor are loc de luni pana vineri intre orele 10-18, in birourile administrative din cadrul centrului comercial. Clientii care au cumparat in aceeasi zi produse in valoare de 150 – 300 de RON sau de 800-1200 RON de la Altex, au dreptul de a-si incerca norocul de mai multe ori.

In plus, cititorii publicatiilor Curierul de Valcea si Viata Valcii pot participa la Campania de Cumparaturi de Primavara derulata in River Plaza prin aducerea a 5 cupoane de participare care le confera dreptul de a-si incerca norocul la ruleta. Cupoanele trebuie sa apartina aceleiasi publicatii si sa fie din zile diferite.

„River Plaza Mall revine cu Campania de Cumparaturi, oferind vizitatorilor sai sansa ca la sfarsitul unei reprize placute de shopping sa castige si un premiu atractiv” afirma Alin Mesea, Manager River Plaza Mall.

Mai multe detalii despre campanie vor fi oferite direct de personalul River Plaza Mall (Biroul de Informatii situat la etajul 1 al River Plaza) dar si pe site-ul www.riverplaza.ro.

River Plaza Mall face parte din portofoliul companiei Sonae Sierra, impreuna cu alte 51 de centre comerciale din Europa si Brazilia. Cu o suprafata comerciala de 11.952m2 si 92 de magazine, River Plaza Mall aduce inovatie si diversitate comunitatii locale din Ramnicu Valcea si nu numai, fiind unul din principalele puncte de atractie din regiune, cu un numar de peste 2 milioane de vizitatori in anul 2008.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *