metalshow

Decizia a fost luată: săptămâna aceasta la Ferma vedetelor în ring se vor lupta Sorana Darclee și Elena Lasconi

Decizia uimitoare a lui Vasile Calofir, fermierul săptămânii, de a o alege pe Sorana ca prim duelist a atras foarte multe semne de întrebare din partea celorlalți fermieri.

Nici pentru Sorana nu a fost ușor să își aleagă un adversar, deoarece este accidentată, însă este determinată să își joace șansa până la final. Ea a ales să o provoace la duel pe Elena Lasconi, singura care nu a mai trecut, până acum, printr-o astfel de experiență.

Ediția de ieri seară a fost urmărită de aproximativ 1.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 21:24. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:23, a reunit aproximativ 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 7.3 puncte de rating și 19.9%, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a înregistrat 4.6 puncte de rating și 12.7% share.


Accidentarea Soranei a atras urme de îndoială referitoare la gravitatea loviturii, dar în strânsă legătură cu prezența lui Augustin în fermă. Ionuț, cel care a mai trecut printr-o situație asemănătoare si sezonul trecut, și-a exprimat punctul de vedere: „Am mai văzut filmul ăsta o dată!”. Dubiile sale au fost înlăturate când fetele l-au rugat să o ajute pe Sorana și a masat-o pe gleznă: „Am văzut clar locul unde ea este accidentată. Dacă e mai mult sau mai puțin, asta eu nu știu!”.

Lili a luat-o de o parte pe Sorana și au avut o discuție despre posibilitatea de a merge împreună la duel, iar motivul Soranei pentru a o lua pe Lili a venit din resemnarea că va pierde: „Măcar sunt cu prietena mea!”. Lili a reușit să o motiveze că merite să lupte cu toate forțele pentru tot ce a clădit în fermă. Încurajată de vorbele ei, Sorana a luat-o la o discuție pe Elena: „Vreau să am discuția asta cu tine ca să nu zic la masă: te aleg pe tine!”, „Mie mi se pare nedrept că ești accidentată și trebuie să luptăm cu tine așa!”, i-a răspuns Elena.

Votul de eliminare pe care îl vor acorda fermierii eliminați, adus în prim-plan de Ionuț și Augustin, le-a dat mult de gândit celor cinci rămași în fermă: „Pentru mine este un șoc că ei au ajuns până aici și nu au avut un plan bine pus la punct. Ori nu realizează regulile jocului, ori nu pot să îmi dau seama!”, a declarat Augustin.

Seara petrecută în jurul focului a relaxat puțin atmosfera din fermă, însă gândurile lor tot la duel, strategii și alte jocuri de culise au rămas: „Dacă plec, mă voi întoarce cu un vot împotriva lui Vasile!”, a spus Sorana.

„La bucătărie, fermieri!”, le-a spus Iulia când a intrat în fermă pentru a alege ce de-al doilea duelist. Iulia le-a explicat pe larg ce înseamnă acest vot despre care au tot auzit de la cei doi invitați: „În ultima săptămână, ca să știți și voi, fermierii care au fost eliminați se vor întoarce și vor da două voturi: un vot prin care vor elimina un concurent, unul dintre cei patru rămași, și cel de-al doilea vot, prin care unul dintre cei trei va merge direct în finală!”. Sorana, accidentată la un picior, a decis să meargă la duel cu Elena, iar replica ei la auzul verdictului a fost simplă și războinică: „Stai liniștită că ți-l aranjez și pe celălalt!”.

În această seară, de la 20:30, un duel controversat va avea loc în arenă. Un duel între fete, plin de tensiune, emoție și duritate. O adevărată demonstrație de forță și determinare pentru continuarea luptei către marele premiu de 50.000 de euro și titlul de Fermierul anului, ce le va solicita la maxim pe cele două dueliste și îi va ține cu sufletul la gură pe fermierii din tribună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *